Biljana Obradović: Ne jurim po svaku cenu ulogu majke, sve će doći na svoje kada Bog kaže

Biljana Obradović: Ne jurim po svaku cenu ulogu majke, sve će doći na svoje kada Bog kaže

Autor: | 25/01/2017

0

Voditeljka Biljana Obradović iza sebe ima bogatu radnu biografiju. Ona nas već dugi niz godina vodi kroz svet mode, muzike, filma i druženje sa najvećim svetskim zvezdama, a prepoznatljiva je i po svom besprekornom damskom stilu.

Uspešna tridesetšestogodišnja dama, voditeljka autorske emisije "Biljana za Vas" i PR fudbalskog kluba "Partizan" otkrila je za magazin Hello! kako je raditi u "muškom svetu" i da li je spreman da se ostvari u ulozi majke.

Pola sata sa… Biljana Obradović

- Oni nemaju osećaj da sam ja poznata voditeljka, niti da sam radila svetske intervjue. Ja sam za njih Biki i tu smo zajedno u svim lošim i dobrim situacijama, onim životnim, kada se smejemo i kada plačemo. Ja ih znam kao što ih malo ko poznaje, a i oni mene. Ali taj odnos sam uspela da izgradim jer imam dvadeset godina karijere, intervjuisala sam najlepše i najpopularnije muškarce Srbije i sveta, i nemam potrebu da se bilo kome dokazujem kao žena. Tek onda kada tu vrstu ega, egzibicionizma i sujete savladate, onda možete da budete svi u istoj ravni.

Biljana je ispričala i kako ne bi imala ništa protiv da pronađe ljubav svog života upravo među sportistima:

- Zašto da ne, to su momci koji su zdravi, koji vode računa o svom telu, vredni su i odriču se mnogo čega. Ako nemaš dobar odnos prema sebi, onda nemaš ni prema drugima. Uz tu famoznu hemiju, važno mi je da muškarac bude fit i da se kapiramo. Najbolje veze nastaju u spontanom druženju kada vas on upozna onakvu kakvi zaista jeste, kada se kamere i svetla reflektora ugase - kaže Biljana koja otkriva da je sada spremna da karijeru zarad porodice stavi u drugi plan:

- Sada se to pitanje uopšte ne postavlja. Ja sam toliko ostvarena u svojoj karijeri da bi bilo sumanuto da o tome ne razmišljam i ne želim. Ali sve dođe u svoje vreme. Pre nekoliko godina nisam bila spremna za dete, sada imam bratanca i prijatelje uz čiju decu rastem i to mi je sada sve normalno. Ali ne jurim po svaku cenu ulogu majke, jer je najvažnije da dete bude zdravo i da porodica bude skladna, odnosno da tog sa kim imate dete to zanima. Da hoću da se udam tek toliko da bih se udala, to mogu i sada za vikend. Harmonija i mir su mi važni, i to će sve doći na svoje kada Bog kaže - objašnjava Biljana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. Mirko Tabašević

Najnovije vesti