Andreja Pejić objasnila zašto je važno ne odustati od snova (foto)

Andreja Pejić objasnila zašto je važno ne odustati od snova (foto)

Autor: | 26/01/2017

0
Andreja Pejić

Ona je supermodel i danas je neko čije ime zna čitav svet. Andreja Pejić, devojka koja se ne stidi svog porekla, ne krije svoju prošlosti i zaista ume da prenese pravu porkuku onima koji žele da ostvare svoje snove.

Nikome početak karijere nije bio lak i jednostavan. Posebno kada ste u svetu modelinga, gde sve izgleda glamurozno, blistavo, a u stvarnosti je to teška i mukotrpna borba za mesto koje će vam obezbediti da baš vi ponesete na pisti kreacije najpoznatijih svetskih brendova.

Andrejin put je bio takav. Ali, bez obzira na sve teškoće, ona nikada nije odustala od svojih snova i zacrtanih ciljeva. Postigla je mnogo, zahvaljujući svojoj upornosti i izdržljivosti, ali i pomoći porodice i prijatelja.

Iz tog razloga je i postavila fotografiju koja govori o tome koliko je važno da verujete u sebe i da nikada ne odustajete.

- Ovo sam ja sa 19 godina u Londonu, a na sebi imam model koji je vredeo jako puno, mnogo više nego što sam imala para na svom bankovnom računu. Sanjajte velike snove deco! - poručila je Andreja.

A photo posted by Andreja Pejic (@andrejapejic) on Jan 26, 2017 at 11:04am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Andreja Pejić

Pročitajte još