Hari Varešanović: Beograd je posebna utakmica za mene, on me je oblikovao

Hari Varešanović: Beograd je posebna utakmica za mene, on me je oblikovao

Autor: | 27/01/2017

0

Već 30 godina sarajevska pop zvezda Hari Varešanović peva o ženama koje čine njegovu većinsku publiku, a prvi put će im ulepšati važne datume - Dan zaljubljenih, 14. februara, u Novom Sadu i Dan žena, 8. marta, u Beogradu.

U svojoj dugoj i uspešnoj muzičkoj karijeri Hari je uglavnom nežnim notama i ljubavnim stihovima osvajao srca publike. Tvrdi da svaki muzičar piše o ženama, pa je tako i njegov proglogodišnji album "Ćilim", manje-više, njima posvećen:

- Kada smo se kao bend uselili u Molerovu ulicu na Vračaru, tu smo se izaljubljivali. Beograđanke su krive što mnoge pesme postoje - otkriva Varešanović za Novosti.

A pred kocert u Beogradu, Hari bez iamlo ustručavanja kaže da je zahvalan upravo našem gradu za ovo što je danas:

- Beograd se menja u ovih 30 godina, a možda i ja, šta znam, svakog jutra se pogledam u ogledalu, pa ne primećujem - kazao je Hari. - Drago mi je da opet pevam najdražoj publici. Mnogo toga me veže za Beograd, jer sam kao jedan od sarajevskih dijamanata, ali neobrađen, došao u beogradsku radionicu, kroz koju ko tada nije prošao, nije postao zvezda. Ja sam prošao taj proces proizvodnje. Beograd je mene oblikovao.

Retro je u modi: Hari Varešanović ima novi hit – “Staromodan tip”

 

Za uspeh Hari je zahvalan i svojim pesmama i izvanrednom glasu, a priznaje da je najveći uspeh to što i ne zna šta je sve napravio:

- Imam dosta iskustva, beležio sam i stative i super golove. Beograd je posebna utakmica za mene. Nekada smo i po 10 koncerata zaredom imali u Sava centru, ono kad su nas naglo razdvojili, pa kad smo se sastavili teško nas je bilo rastaviti.

 

Na kraju je Hari u sportskom duhu obećao da će i ovoga puta ostaviti srce na terenu i podsetio da njegovi koncerti često traju i duže nego što je planirano, pišu Novosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još