Tamara Dragičević spremna za ulogu u srpskoj verziji "Seksa i grada"

Tamara Dragičević spremna za ulogu u srpskoj verziji "Seksa i grada"

Autor: | 01/02/2017

0

Posle nepuna tri meseca, koliko je prošlo otkako se porodila, Tamara Dragičević već planira da se vrati na scenu.

TV publika će je uskoro videti u nastavku popularne serije "Vojna akademija", ali u planu je i povratak u matično pozorište.

Novopečena mama blista u provodu: Niko ne bi rekao da se Tamara Dragičević tek porodila (foto)

- Serija "Vojna akademija" uskoro kreće sa emitovanjem, tačnije od 19. februara. A dva dana pre toga vraćam se i obavezama u pozorištu s predstavom "Slavna Florens" u Ateljeu 212 - kaže Tamara

Na pitanje kakvo joj je mišljenje o seriji "Ubice mog oca" koja je pre male ekrane dovela rekordan broj gledalaca i u kojoj briljira njena koleginica Nina Janković, Tamara nije krila oduševljenje.

- Serija je odlična! Drago mi je što je jedna domaća serija imala tako dobar odziv kod publike, posebno što je triler kao žanr došao u našu kinematografiju i na televiziju. Naravno, kada bi se našla neka uloga koji je dobra i ako reditelj proceni da je to za mene, sigurno ne bih odbila - kaže Tamara, a piše "Kurir".

Tamara Dragičević – Seksepil jedne dive na crno-beli način (foto)

Ona dodaje da joj se sviđa ideja za snimanje srpske verzije hit serije "Seks i grad".

- Serija bi mogla da bude veoma zanimljiva, iako se snima po licenci. Ja sam glumica, mislim da mogu da se snađem u svakoj ulozi i ne bi mi bio problem da učestvujem i u takvom projektu - kaže Tamara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Rafailović/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti