Zašto Rada Manojlović ne sme da upozna dečka sa ocem?

Zašto Rada Manojlović ne sme da upozna dečka sa ocem?

Autor: | 04/02/2017

0

Popularna pevačica Rada Manojlović u vezi je sa deset godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem. Iako je njihova veza već sada ozbiljna pevačica je otkrila da joj je otac zabranio da ga upoznaje sa svojim momcima sve dok  ne odluči da se uda.

Rada Manojlović: Vidim Harisa i sebe kako pod stare dane živimo zajedno u nekoj kućici

- Kod nas je to malo čudno, ali meni je to na neki način komično. Moj otac, koji me je uvek vaspitavao da budem dobra i fina devojka, nikada mi ništa nije branio. Jednostavno, čovek je postavio neka pravila u kući i očekivao je da ih svi mi poštujemo, pa je tako meni nedavno rekao da ga još ne upoznajem sa dečkom. Meni je to u prvom trentuku bilo mnogo čudno, a potom sam ga upitala `Pa čekaj, tata, zbog čega?`, na šta je on meni rekao `Onog trenutka kada budeš bila spremna da se venčaš sa njim i započneš zajednički život, tada možeš da me upoznaš. Sve do tada ne želim da vidim nijednog tvog dečka` - ispričala je Rada u emisiji "Magazin In", prenosi alo.rs.

- Odlučila sam da tu njegovu odluku poštujem. Kada budemo rešili da se venčamo, otići ćemo u moje rodno Četereže i upoznati ga sa porodicom - dodala je Rada.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/arhiva Hello!