Goca Tržan: Najteže se mirim sa ljudskom glupošću

Goca Tržan: Najteže se mirim sa ljudskom glupošću

Autor: | 10/02/2017

0

Goca Tržan danas važi za jedan od najpopularnijih vokala na srpskoj estradnoj sceni, a zbog otvorenog odnosa prema životu i ljudima, čvrstog stava i bistre glave pokupila je simpatije svih generacija. Koliko je vole najmlađi uverili smo se u "Pinkovim zvezdicama", takmičarskom šou-programu za decu u kom žirira već tri sezone. S obzirom na to da mladi sve ranije žele da lete estradnim nebom, pa u ovom muzičkom programu učestvuju i mališani od samo pet godina, Goca za "Novosti"kaže da više ne zna kad je pravi trenutak za ulazak u muzičke vode.

- Vreme je kad se desi prava pesma, pravi menadžer i dosegne emotivna zrelost. Potrebno je da se okolnosti sklope tako da se na sceni osećate kao riba u vodi - objašnjava pevačica.

- Deca hoće da postanu pevači da bi bila popularna. Žele da se igraju, šminkaju i vide scenu i svetla. Mnogi u ovaj šou dođu da pokažu da nisu prosečni i nevidljivi, a veliki broj mališana dovedu roditelji.

Goca Tržan o trendu “bradatih”: A rezanci iz supe, da li vire?

Kroz tri sezone "Pinkovih zvezdica" prošetalo je mnogo talentovanih mladih pevača. Publika pamti zvonke dečje glasove i zanimljive scenske nastupe, a Goca ovogodišnje učesnike ocenjuje kao profesionalne, talentovane i fine.

Kako u 21. veku nije neuobičajeno da pevači lete po sceni i privlače pažnju javnosti spektakularnim koreografijama, čini se da su svi trikovi "ispucani". Nije neuobičajeno da se zarad popularnosti i muškarci preoblače u žene, poput Končite Vurst koja je 2014. godine Austriji donela pobedu na "Pesmi Evrovizije". Na koji način mladi danas mogu da privuku publiku?

- Za mene je kvalitetna i unikatna interpretacija uvek način da se skrene pažnja na sebe - tvrdi Goca, usput se osvrnuvši na poteškoće sa kojima se susretala na početku karijere.

- Kao i život, moj posao je red uspona, red padova. Sve teškoće mogu podvesti pod lošu procenu pojedinih saradnika i previše poverenja u pogrešne ljude. Ali one i jesu tu da nas uče i očvrsnu.

Tržanova  je otkrila za "Novosti" i sa čim se u dosadašnjoj karijeri najteže mirila, kao i šta joj najviše smeta na estradi.

- Mnogo me nerviraju malicioznost i prostakluk, a najteže se mirim sa ljudskom glupošću - iskrena je popularna pevačica.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Mirko Tabašević
Tagovi: goca tržan