Jelena Rozga o uspešnoj borbi protiv bolesti: Važno je da čovek prihvati istinu

Jelena Rozga o uspešnoj borbi protiv bolesti: Važno je da čovek prihvati istinu

Autor: | 12/02/2017

0


Prošlo je mesec i po dana od kako je izašao treći solistički album Jelene Rozge po imenu "Moderna žena", a ona kaže danije mogla da zamisli lepši početak godine.

- Album je kombinacija savremenog zvuka s nostalgičnim prizvukom starog "Magazina", onog iz vremena kad sam u njemu pevala. Sudeći prema prvim reakcijama publike, rekla bih da su upravo to od mene i očekivali, i da su nam se ukusi podudarili. Za svakog izvođača je to najveća sreća - kaže Jelena.

Baš takvu radost na bini osetila je 1996, kad je na festivalu "Dora" otpevala pesmu "Aha" i osvojila drugo mesto. Samo jedan nastup bio je dovoljan da skrene pažnju medija i publike na svoj glas, vitko telo i energiju. Iste godine postala je pevačica "Magazina".

Fashion inspiracija: Dobitne kombinacije Jelene Rozge

Scena joj je izgleda bila predodređena. Plesala je balet kao dete. Nakon osnovne škole upisala je srednju baletsku, a ubrzo postala i deo Hrvatskog narodnog kazališta. Na kraju, san o baletskim haljinama, predstavama i velikoj baletskoj karijeri ostavila je zarad pesme. Vrlo brzo se dokazala kao solista, postala regionalna zvezda, tražena pevačica i neko ko uvek intrigira javnost. Na pitanje koje bi snove volela da ostvari u 2017, Jelena kaže:

Snovi nemaju rok trajanja, tako da kod mene oni traju tokom cele godine. Dok god sanjamo, znači da živimo život, a ne život nas. Moje želje su iskreno vezane samo za zdravlje. Ono je daleko najvažnije, sve ostalo ćemo nekako sami jer većina stvari od nas i zavisi.

Pre dve godine, Jelena je javno progovorila o bolesti koja joj je dijagnostikovana pre više od jedne decenije. U pitanju je hipertireoza, poremećaj rada štitaste žlezde. Naglo je izgubila kilograme i brzo se umarala. Iskreno je govorila o tome koliko joj je bilo teško da se suoči sa neizlečivom bolešću.

Važno je da čovek prihvati istinu. U takvim situacijama veliku ulogu igra način na koji ćemo se postaviti. Pridržavam se svega, trudim se da me ne nervira milion gluposti koje se dešavaju... I idem dalje - kaže Jelena, a piše zena.blic.rs.

Jelena Rozga jasno stavila do znanja da nema ni govora o raskidu sa Stjepanom Hauserom (foto)

Ona je pre šest meseca napunila 39. godina, a i dalje važi za jednu od najlepših žena u regionu. Kad otkrije vitke, izvajane noge, konkurencija joj nisu ni mnogo mlađe koleginice. Za sebe kaže da je lenja i da ne voli da ide u teretanu da se znoji i umara. Veruje da dovoljno kalorija potroši na nastupima, koji traju i po tri sata. Do sada nije uradila nijedan estetski zahvat.

- Mogu da se zahvalim majci prirodi i genima. Naravno, trudim se da živim zdravo. Najviše volim kada sam kod kuće u Splitu, jedem zdravu maminu hranu i šetam sa svojim psićem Ringom. Ipak, kod kuće imam najusklađeniji ritam i radujem se kada imam vremena da ostanem koji dan više u rodnom gradu. Svom izgledu, zaista, posvećujem veliku pažnju, redovna sam u održavanju nege lica, kože i kose. Za to žena uvek treba da izdvoji vreme.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Džon Pavliš
Tagovi: jelena rozga