Možete li da pogodite koliko je Severina platila ovu torbicu? (foto)

Možete li da pogodite koliko je Severina platila ovu torbicu? (foto)

Autor: | 13/02/2017

0

Severina Kojić se na Instagramu pohvalila još jednom sjajnom modnom kombinacijom, ali je svima, i pored crne bundice, elegantnih sunčanih naočara, haljine i visokih čizama, svima je za oko najviše zapela njena torbica.

Ona se ovog puta odlučila za "Gučijevu" torbu  Dionysus leather top handle, koja cenom nimalo ne zaostaje za njenim ostalim elegantnim i skupocenim komadima.

Ova crna torbica brenda "Guči" s prepoznatljivim crveno-zelenim prugama košta čak 3.500 američkih dolara.

Severinino putovanje u prošlost: Divim se svojoj hrabrosti (video)

Očigledno je da popularnoj pevačici zaista dobro ide na poslovnom planu, ali i u privatnom životu. Uostalom, kako je sama priznala, mnogo toga zavisi i od toga šta čovek očekuje od života.

Tako je Severina objasnila nedavno da, i pored nezavidne ekonomske situacije u kojoj se nalaze mnogi, ona nema zbog čega da se požali, pa je priznala da joj prošla godina bila sasvim solidna, a da se tome nada i ovoj godini.

- Čujem da se mnogi žale na 2016. ali ne možete u svakoj godini imati sve. Meni je, mogu reći, prošla godina bila lepa. Imam svog čoveka uz sebe. Uživala sam sa detetom, svojom porodicom, imali smo mnogo koncerata… Godina je bila sasvim solidna - objasnila je Severina.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Feb 12, 2017 at 4:13am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs J. M. S./ATAImages

Pročitajte još