Vesna Dedić i pored jakih bolova nastavlja da piše

Vesna Dedić i pored jakih bolova nastavlja da piše

Autor: | 17/02/2017

0


Vesna Dedić je početkom januara polomila rame, kada se, dok je išla na snimanje jedne emisije okliznula na ledu i pala.

Ona još ne može da se oporavi od povrede, pa će gips morati da nosi i narednih mesec dana morati, nakon čega počinje sa fizikalnom terapijom. Da stvar bude gora, ona sve vreme oseća jake bolove, zbog čega ne spava i ne jede.

Vesna Dedić: Duhovita, lepa i uspešna žena izaziva zavist

- Iskrena da budem, noću dok pišem roman imam jake bolove i stalno razmišljam hoće li prestati da me boli već jednom. Lekari su mi rekli da ću dugo imati probleme sa tim delom tela, ali valjda ću uspeti da prevaziđem sve to. Nekako mi se smanjio apetit otkad me boli ruka, ne mogu ni da jedem, pa sam to iskoristila da se pozabavim zdravim načinom ishrane. Sada pazim šta jedem i imam neki svoj nazovirežim. Zato sam i smršala - kaže Vesna, a piše alo.rs.

Vesna Dedić: Ne pričam sa ćerkom o svojim muškarcima

Ona se i odmah nakon što je puštena na kućno lečenje žalila na jake bolove zbog kojih je, kako je tada ispričala, umalo pala u nesvest.

- Trebalo je da gostujem kod Sanje Marinković, ali sam pala na parkingu i slomila rame. Kod kuće sam, ležim u krevetu. Imala sam velike bolove, nisam mogla da verujem da prelom ramena može toliko da boli da dođete do te situacije da se onesvestite - rekla je Vesna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: vesna dedić

Pročitajte još