Raša Novaković: Svoju ćerku učim da dečaku koji je čupa za kosu ne pridaje značaja ni dve sekunde

Raša Novaković: Svoju ćerku učim da dečaku koji je čupa za kosu ne pridaje značaja ni dve sekunde

Autor: | 18/02/2017

0

Pre nekoliko dana javnost je od Goce Tržan saznala jednu veoma uznemirujuću stvar, da je popularna pevačica, u vreme dok je imala 18 godina, umalo bila silovana.

Kako je objasnila u jednoj televizijskoj emisiji, ona je bila žrtva čoveka koji je njeno veselo i vedro ponašanje, po kome je Goca poznata, protumačio potpuno pogrešno, zbog čega je pokušao da je siluje.

Goca Tržan i Raša Novaković: Stalno nas spopadaju navalentne žene

To svedočenje bilo je prilično šokantno, ali ga je očigledno, što je sasvim normalno, najteže podneo njen suprug Raša Novaković, koji je bez dvoumljenja, u izjavi za "Informer", priznao da bi se sa čovekom koji je želeo da napastvuje Gocu fizički obračunao čim bi ga video.

Kada sam čuo tu priču odmah sam se iznervirao. Kada bih ga sreo, postupio bih kao pravi muškarac u Srbiji - dobro bih ga izdevetao - rekao je Raša.

Goca Tržan obožava svog Rašu: Volim ga zato što je iskren

Nazivajući takve ljude "monstrumima i manijacima", Raša se osvrnuo i na užasnu praksu opravdavanja nasilja nad ženama.

- Strašne su mi priče poput onih "sama je kriva što se izazovno obukla". Svako ima pravo da se obuče kako hoće. Opravdanje ne može biti "ja sam je napao zbog provokativne garderobe". Mislim da ga nije videla posle tog incidenta. Mada, nismo puno pričali o tome, jer se jako potresem. To mi je katastrofa, imam gomilu drugarica i sestara u porodici. A imam i žensko dete, Lenu. Od malih nogu je vaspitavam da ako je dečak čupa za kosu, ne znači da se ona njemu sviđa, nego da je kreten koji je nevaspitan i ne treba da mu pridaje značaja ni dve sekunde – zaključio je Raša.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!

Pročitajte još