Kristina Radenković povela svoju mezimicu na posao: Samo je srećna mama - dobra mama!

Kristina Radenković povela svoju mezimicu na posao: Samo je srećna mama - dobra mama!

Autor: | 19/02/2017

0

Voditeljka i glumica Kristina Radenković vratila se na posao samo nekoliko meseci nakon što je na svet donela malenu Taru.

Kako je nedavno ispričala za magazin "Hello!" nije od onih mama koje sede kod kuće i misli da nikada ne bi mogla da bude domaćica:

Kristina Radenković: Žene se oblače zbog drugih žena, muškarcima je to uglavnom svejedno

- To sam uradila jer jednostavno nisam žena koja je srećna kada je kod kuće i ne radi. Nikada ne bih mogla da budem domaćica. Nisam taj tip. Posle samo tri meseca počela sam da se vraćam u poslovne tokove i bila sam zadovoljna zbog toga. A samo je srećna mama - dobra mama.

Da odlično balansira sa poslovnim i privatnim obavezama govori i fotograafija koju je postavila na Instagram.

Naime, Kristina u Ustanovi kulture Vuk Karadžić, već dve godine igra u predstavi "Upravnikovanje", a ovoga puta povela je i svoju princezu sa njom na posao.

- Radim sa mamom - napisala je Kristina u komentaru uz fotografiju na kojoj se vidi njena ćerka Tara.

Voditeljka "Slagalice" objasnila je za naš list kako uz pomoć supruga Nikole Radojevića uspeva da uskladi sve svoje obaveze sa najvažnijom ulogom, mame.

- Nikola je nedavno postao advokat, tako da ima klizno radno vreme, što nam je olakšavajuća okolnost. Ako mi ne možemo da se uskladimo, uglavnom je tu moja mama da nam pomogne. I Tarine tetke uvek su raspoložene da pomognu i pričuvaju je. Ipak, ne izrabljujemo ih. Tara je beba koju je zadovoljstvo čuvati. Imali smo sreće - rekla je nedavno glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. Mirko Tabašević