Dušica Jakovljević: Decu učim da je škola važna, a da slobodno vreme provedu u onome što ih ispunjava

Dušica Jakovljević: Decu učim da je škola važna, a da slobodno vreme provedu u onome što ih ispunjava

Autor: | 19/02/2017

0

Neobične frizure, drugačiji imidž i gromki glas je ono po čemu je prepoznajemo i razlikujemo od ostalih voditeljki. Dušicu Jakovljević gledali smo i kao voditeljku "Farme", a ovih dana viđamo je iza scene "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica" gde razgovara sa pratiocima takmičara ovih muzičkih šou-programa.

- U bekstejdžu je emotivnije, nego na samoj sceni - kaže Dušica za "TV novosti".

- Iza scene proživljavamo sve radosti i patnje roditelja, članova porodice i drugara. Tu su i brige veće, svi se pitaju da li će sve proći onako kako su zamislili, da li će na određeni pokret ili ton obratiti dovoljno pažnje, da li će se saplesti, ostati bez glasa. Teško je i to što pratioci, kao i takmičari, prolaze, a ja ostajem i iznova se susrećem sa novim energijama, strahovima, brigama - rekla je voditeljka koja je ispričala i da nije mnogo razmišljala o autorskoj emisiji, ali da veruje da će u budućnosti doći pravi momenat i za to.

Dušica Jakovljević otkrila ko je čovek koji je osvojio njeno srce (foto)

- Nisam posebno razmišljala o tome. Jesam pravila neke skice i planove, ali trenutno mi ovako odgovara. Zadovoljna sam i zasad ne bih ništa menjala. Imam dovoljno slobodnog vremena za sebe i decu. Ne kažem da nikada neću o tome misliti, ali kada nešto konkretno sazri u mojoj glavi onda ću predložiti ljudima na Pinku. Polako. Ima vremena - ispričala je  Dušica i otkrila kako bi rado bila deo nekog rijaliti programa.

- Rado bih bila deo rijalitija. Ali imam decu za koju mislim da ne bi mogla bez mene toliko dugo. Veoma smo vezani. To je jedini razlog zbog kojeg bih sada odbila učešće.

Dušica je posvećena poslu ali, kako kaže, ona je pre svega majka jedne devojčice i jednog dečaka. Raduje se svakom slobodnom trenutku i danu, jer zna da će ih provesti sa decom.

- Slobodno vreme provodim sa Anđelom (10) i Ognjenom (8) uživajući u njihovom odrastanju i radoznalosti. Učim ih da budu samostalni, da je škola važna, a da slobodno vreme provedu u onome što ih ispunjava. Trenutno su zaokupljeni `Jutjubom`, gejmerima... U tu priču uključila sam se i ja, pa im pomažem oko njihovog kanala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti