Jelisaveta Orašanin selfijem najavila treću sezonu serije "Vojna akademija" (foto)

Jelisaveta Orašanin selfijem najavila treću sezonu serije "Vojna akademija" (foto)

Autor: | 19/02/2017

0

Selfijem sa svojim kolegom Milošem Timotijevićem koji je objavila na svom Instagram nalogu, glumica Jelisaveta Orašanin najavila je početak treće sezone popularne serije "Vojna akademija" čija će prva od 15 epizoda biti emitovana večeras na Radio-televiziji Srbije.

Jelisavetini obožavaoci i prijatelji ne kriju da s nestrpljenjem očekuju da vide pred kakim će se novim izazovima naći kadeti iz serije, pa su glumicu obasuli brojnim komentarima podrške.

Evo na koga liči Jelisaveta Orašanin: Ovo je lepa sestra jedne od naših najatraktivnijih glumica

- Divno izgledaš, posebno kao oficir, a volim da te gledam i u emisijama zbog vedrog duha i pristojnog ponašanja, koji i priliči mladoj glumici. Bez iritantnog "ja pa ja" samoreklamerstva - jedan je od komentara pohvale upućen glumici.

Voli i ekstremne sportove: Jelisaveta otkrila u čemu to uživaju ona i Vuk

Uporedo sa "Vojnom akademijom" Jelisaveta je nedavno oduševila domaću publiku briljantnom rolom u možda i najpopularnijoj seriji u Srbiji u poslednjih nekoliko godina - "Ubice moga oca". I ova serija žće zbog ogromnog uspeha i velikog interesovanja imati svoj nastavak, odnosno drugu sezonu, a Jelisaveta je tim povodom nedavno izjavila da jedva čeka da se susretne sa novim glumačkim izazovima.

- Radujem drugoj sezoni serije, a tako kvalitetna i dobra serija u potpunosti zaslužuje nastavak - rekla je Jelisaveta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević