Ko treba da načini prvi korak u vezi? Maja Volk smatra da je to na ženama, jer dame biraju

Ko treba da načini prvi korak u vezi? Maja Volk smatra da je to na ženama, jer dame biraju

Autor: | 19/02/2017

0

Sa novim partnerom Nikosom, kojeg je upoznala preko interneta, Maja Volk ponovo uživa u ljubavi, a kako smo već pisali, osećanja koja su se razvila između njih dvoje su toliko snažna da ova naša poznata dramaturškinja namerava da se i uda za izabranika svog srca.

Novootkrivene čari ljubavi bile su podsticaj Maji da svim damama koje su, zbog bilo kog razloga odustale od ljubavi, jasno i glasno poruči: za pravu sreću i istinsku ljubav nikada nije kasno. Zato Maja savetuje ženama da, ako muškarac ne pokazuje dovoljno inicijative, same preduzmu nešto.

Maja Volk u zagrljaju svog Grka: Na sedmom nebu sam!

- Žene treba da učine prvi korak jer konačno, one su te koje biraju. I još nešto izuzetno važno: ljubav podmlađuje bolje od svih botoksa i skupih intervencija. U mladosti možda se i može neko vreme bez ljubavi, ali u ovim godinama, ona je naprosto neophodna za vitalnost, dugovečnost i zdravlje - kaže Maja, a piše story.rs.

Iako su u početku njena deca smatrala kako je ludost da zbog nepoznatog muškarca ide čak u drugu državu, sada je podržavaju jer vide da je istinski srećna. Upravo ponovo buđenje emotivnih osećaja navela su Maju da promeni dosadašnja shvatanja sudbine i ponovo planira život udvoje.

Maja Volk u Amazoniji: Selfi sa krokodilima i anakonda oko vrata (foto/video)

- Već mesecima razmišljam da sve poslove koje imam završim i oduvek mi je bio san da se povučem u Babe i tamo živim. Sada znam zašto sam o tome razmišljala: trebala mi je sloboda. Više ništa nije bitno kada je reč o mojim dosadašnjim poslovima, samo želim da budem s njim. Dolaziću jednom mesečno, snimati svoje emisije, održati predavanja studentima. Ovde deci sve ostavljam, meni samo treba moja gitara, harfa, nekoliko knjiga i nešto zimske i letnje garderobe - kaže Maja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: maja volk