Vesna Zmijanac ne može da odbije Nikoliju: Otkazala nastupe, čuvaće unuku!

Vesna Zmijanac ne može da odbije Nikoliju: Otkazala nastupe, čuvaće unuku!

Autor: | 20/02/2017

0

Vesna Zmijanac navodno je na nagovor ćerke Nikolije Jovanović rešila da otkaže niz nastupa zakazanih u Bosni i Hercegovini.  Kako je ranije izjavila Vesna, ona uživa u tome da Nikoliji pomaže u svemu oko bebe i te slatke obaveze joj ne padaju teško.

- Vesna je pre nekoliko meseci zakazala svirke u BiH, ali je bila prinuđena da pozove vlasnike klubova i otkaže tezge. Niko joj od saradnika to nije zamerio jer svi znaju da je folkerki unuka na prvom mestu. Ona im je objasnila da ju je ćerka zamolila da neko vreme batali posao zbog unuke i da Nikoliji ne može da kaže ne. Dok je majka Relje Popovića bila živa, Vesna i ona su se uvek kombinovale oko deteta. Međutim, sada je sve na folkerki, a ona, kao i uvek, ispunjava sve želje svojoj Nikoliji - rekao je izvor blizak folk pevačici, prenosi Pink.


Novopečena mama je počela da nastupa samo dva meseca nakon porođaja, a kako ima poverenja da Reu ostavi na čuvanje samo svojoj mami, ne čudi što ju je zamolila da odloži svoje nastupe.

Verujemo da je ova vest istinita, posebno nakon priznanja same Vesne o tome da joj je ćerka zamerala što je odrastala sa bebisiterkama:

- Jako teško sam ostavljala Nikoliju zbog turneja i koncerata, kao što je i njoj sada. Nije teško organizovati da bebi bude sve ok, nego fali brate, trčite kući, grize vas savest. Godinama mi je Nikolija gunđala da je odrasla sa kućnim pomoćnicama i bebisiterkama - rekla je Vesna.

Vesna Zmijanac iskreno: Godinama mi je Nikolija zamerala da je odrasla sa bebisiterkama

A možda je u pitanju i ona čuvena "zaljubljenost" baka u svoje unuke, jer Vesna ne može da odoli Rei.

- Kada je bila mala, Nikolija meni nikada nije plakala više od 30 sekundi. To sad ne dozvoljavam ni Rei. Oni takvo ponašanje nazivaju razmaženim, ali ako pustiš dete da plačeš, ili si lud ili nešto nije u redu. - rekla je ponosna baka.

Vesna Zmijanac slaba na unuku: Na putu sam da razmazim Reu, ne mogu da joj odolim

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti