Tajnu čuvala od medija: Sanja Kužet svetu podarila još jednog sina, divnog Strahinju!

Tajnu čuvala od medija: Sanja Kužet svetu podarila još jednog sina, divnog Strahinju!

Autor: | 22/02/2017

0

Voditeljka Sanja Kužet postala je majka po drugi put i na svet donela dečaka, a sa svojim partnerom Nemanjom Živojinovićem za sina je izabrala ime Strahinja.

Voditeljka "Zvezda Granda" iz prethodnog braka ima devetogodišnjeg sina Andriju koji je srećan što je dobio brata.

Ali, lepa voditeljka je uspela da ovu informaciju sačuva od javnosti, jer je Stahinja stigao još u petak 17. februara, kako piše "Grand onlajn"! Ipak, porođaj je protekao u najboljem redu i mama i beba se osećaju dobro.

Sanja je inače sa Nemanjom ostvarila vezu o kojoj smo mogli samo da čitamo u ljubavnim romanima:

- Jedna informacija koja nije poznata javnosti je da smo mi početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo taj uvod, upoznavanje i predrasude koje su prisutne među ljudima, tako da je sve bilo mnogo lakše. Kroz to naknadno upoznavanje jedno drugo smo uverili koliko smo zreliji i, što je jako važno, profesionalno ostvareni, i mislim da je to bilo ključno. Jednim pogledom potpuno se razumemo bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sve što je sporedno. - ispričala je lepa voditeljka u intervjuu za naš magazin.

Sanja Kužet otvoreno: Nemanja i ja smo početkom naših dvadesetih bili u emotivnoj vezi

Sanja je za vreme trudnoće ispričala i kako se Nemanja slaže sa Andrijom:

- Između njih dvojice je sve odmah leglo energetski, što je jako važno, i s vremenom se samo nadograđivalo, a svakako da će tek da se nadgrađuje. Oni imaju prijateljski odnos pun ljubavi, ali su granice jasno postavljene. Ono što mi se jako dopalo jeste autoritet koji je Nemanja uspeo da izgradi u odnosu sa Andrijom. Poštuje ga i voli, i to su za mene dve najvažnije stvari.

Sanja Kužet sa sinom Andrijom za magazin Hello. Foto Boško Karanović

O imenu novog člana porodice Sanja se konsultovala i sa Lepom Brenom.

- Rekla sam joj da ne mogu da uzmem imena Stefan, Filip, ni Viktor, iako su mi vrlo lepa, pošto ne bi bilo u redu da se zovu i prezivaju isto. Mi smo izabrali ime, na moj predlog smo ga odabrali, ali rano je da o tome govorim. Nije u pitanju nikakva senzacija, danas je sve dozvoljeno, ali ja smatram da bi muško ime trebalo da bude odsečno, jako, muževno, i da nam je drago - samouverena je voditeljka, koja sa sinom razgovara o onome što ih čeka kada bebu dovedu kući. - Pričamo sa njim o svemu, u teoriji zna sve šta će se dogoditi kada na svet dođe brat, ali kako će biti u praksi videćemo. Pripremljen je i mislim da ćemo se dobro snaći. Potrudiću se da uspostavimo dobru ravnotežu.

Sanja Kužet želi da se posveti porodici: Sve u svoje vreme, za karijeru ima dosta vremena i prostora

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/Boško Karanović
Tagovi: sanja kužet