Crkveno poništenje braka: Nina Badrić uspela u onom što je malo kome pošlo za rukom

Crkveno poništenje braka: Nina Badrić uspela u onom što je malo kome pošlo za rukom

Autor: | 24/02/2017

0


Nina Badrić je uspela da učini ono što mnogima i pored mnogobrojnih nastojanja ne polazi za rukom - da dobije crkveno poništenje braka s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem.

Kako piše zabgrebački "Večernji list" proces koji je pokrenula Nina trajao je četiri godine, ali je popularna pevačica odbila da komentariše ovu vest jer po kanonskom pravu svi detalji ostaju tajna deset godina nakon procesa.

Nina Badrić je sjajna pevačica, ali i savršena imitatorka (video)

Razlog tome je i zato što crkveni sud ne dolazi lako do presude o poništenju braka, jer se presuda donosi na osnovu izjava stranaka, svedoka, isprava i veštačenja stručnjaka.

- Naš razvod je sporazuman. Učinili smo sve što smo mogli i znali ne bismo li spasili svoj brak - bilo je objašnjenje koje je dala  Nina 2009. godine kada je prvi put objavljeno da se razvodi.

Nina Badrić: Lepota zaista dolazi iznutra, to je sreća, zadovoljstvo i osmeh

Nakon te objave dali su svom braku još jednu šansu, ali su se 2012. ipak razveli. Oni su se upoznali 2000. u njegovu restoranu, a verili su se 2003. u Dubrovniku. Venčanje je usledilo tri godine kasnije, u crkvi Majke Presvete Djevice Remetske, a potom je priređeno i raskošno slavlje u Istri. U braku su ostali šest godina.

- Za oba partnera razvod je stresan događaj. Ne poznajem nijednu osobu koja se razvela s osmehom na licu pa čak ni one koji su ostavljali partnere jer su se zaljubili u nekoga drugog. Ali vremenom ljudi shvate jesu li postupili ispravno - rekla je svojevremeno Nina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: nina badrić