Mirka Vasiljević otkrila zašto se još uvek nije udala za Vujadina

Mirka Vasiljević otkrila zašto se još uvek nije udala za Vujadina

Autor: | 26/02/2017

0

Dvadesetšestogodišnja glumica Mirka Vasiljević i njen partner, fudbaler Vujadin Savić, zajedno su duže od sedam godina. Iako vezu nisu krunisali brakom ovaj skladni par uživa u ljubavi i svojoj deci Andreji, Adrijani i Mihajlu.

Mlada glumica gostovala je u emisiji "Ja to tako" gde je otkrila zbog čeka ona i Vujadin još uvek nisu u braku.

- On je profesionalni sportista i stvarno malo vremena ima. Oni su željni svoje zemlje, naših kafana, diskoteka, izlazaka. Onda, po meni je pametnije da taj odmor iskoristiti da malo sebe zadovolji. Ček da ispoštujem ovog, zašto ono, nisam ga video… Stvarno, ako mi je prioritet posle troje dece da se venčam, onda stvarno - izjavila je Mirka i dodala da im je najbitnije, kada Vujadinu obaveze to dozvole, da provode vreme sa decom.

Vujadin Savić je sjajan fudbaler, muž i otac, sa telom od milion dolara

- Mi nismo imali to venčanje, jer kad god dođe odmor, meni je značajnije da mi odemo negde vani, jer to je jedino vreme kada možemo da se posvetimo 24 sata jedno drugom. Nema `idem na trening, moram do mame, idem do drugara`… Možemo da budemo zajedno, jer deca su željna njega, mene, svih nas zajedno i zato je važno da smo vani. Njemu onda ostane pet-šest dana da se izluduje i već je vreme da negde ide. I sad u tome ubaciti svadbu, pa ko gde sedi, da li ova tetka priča sa strinom, pa da li ova strina voli onu šurnjaju i onda ajde sledeće godine, ajde sledeće i tako su prošle godine - rekla je glumica u emisiji, a za magazin "Hello" nedavno je ispričala kako se primećuje da mališanima nedostaje otac.

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Sep 10, 2016 at 12:31pm PDT

- To se najbolje oseti kada odemo kod njega ili kada on dođe. Sve troje, prvih pet-šest dana, potpuno promene ponašanje i obuzme ih prevelika sreća. Međutim, iako fizički nije tu, Vujadin svakodnevno komunicira sa decom, jer moderna tehnologija to dozvoljava. Upućen je u sve što ima veze sa njima do sitnica. Mi nismo roditelji kod kojih nešto sme kod mame, a ne sme kod tate i obrnuto, sve što znam ja, zna i on. Srećom, još su mali, pa možemo i da ih lažemo da postoje čike koje govore tati šta oni rade kad on nije tu ili da meni prenose sve što rade u vrtiću i slično. Sada su u periodu kada sam im ja kao majka potrebnija, a kada dođe vreme da, naročito dečacima, bude potrebniji otac, tada ćemo, verujem, već biti na okupu - rekla je Mirka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još