Visoke potpetice joj napravile ozbiljan problem: Goca Tržan će možda morati na operaciju

Visoke potpetice joj napravile ozbiljan problem: Goca Tržan će možda morati na operaciju

Autor: | 27/02/2017

0

Ukoliko joj postojeća terapija za uklanjanje čvorića koji su se pojavili na njenim leđima ne pomogne, Goca Tržan bi mogla bi da završi na operacionom stolu.

Pevačica poslednjih dana redovno odlazi na fizikalnu terapiju i provodi sate na masaži ne bi uklonila čvorove koji su joj se pojavili na leđima usled stalnog rada i stajanja na visokim potpeticama. Ukoliko joj to ne pomogne, lekari su joj savetovali da se podvrgne hirurškom zahvatu.

Goca Tržan: Najteže se mirim sa ljudskom glupošću

- Pre desetak dana Goca je otišla kod lekara kako bi joj uradili magnetnu rezonancu kičme i ustanovili odakle potiču bolovi zbog kojih ne može noćima da spava. Oni su ustanovili da ima nekoliko čvorića na pršljenovima i diskovima koji se nalaze u gornjem delu leđa. Goca se veoma potresla i uplašila jer su joj rekli da će, ako ne budu uspeli da joj otklone čvorove masažom, morati da to učine hirurškim putem. Iz tog razloga Goca danima neumorno odlazi na masažu kako bi razbila čvorove - kaže neimenovani izvor, a piše alo.rs.

- Iako su joj rekli da ništa nije ozbiljno, Goci nije baš svejedno jer se radi o kičmi. Najveća podrška su joj svakako ćerka i Lena i suprug Raša Novaković, koji joj pomažu u ovim trenucima. Ona se trudi da što manje radi, a više se odmara, kako bi problem što pre nestao.

Zaljubljeni Raša Novaković: Kada sam prvi put video Gocu poželeo sam da bude samo moja

Goca je samo kratko potvrdila da odlazi na masažu.

- Idem na masažu, jedva čekam da mi se cela frka oko tih čvorova završi. Sve je to posledica stresa i gomile obaveza koje imam, pa ću morati sada da se malo više pozabavim zdravljem - kaže Goca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: goca tržan

Najnovije vesti