Marija Karan za prvi rođendan Marka Lea spremila nešto preslatko! (foto)

Marija Karan za prvi rođendan Marka Lea spremila nešto preslatko! (foto)

Autor: | 27/02/2017

0

Lepa glumica Marija Karan je pre tačno godinu dana postala mama jednog Marka Lea, kojeg je dobila u braku sa filmskim producentom, Džoelom Lubinom.

Kako je prvi rođendan poseban, mada ga niko od nas ne zapamti, Marija je za ovaj specijalan dan osmislila i specijalnu tortu. Ne, nje bilo torte na tri sprata od šećernih lego kockica, već jedan neodoljivi i presladak beli, čupavi, meda.

Mama je Marku donela tortu i napravila fotografiju koju je podelila sa svetom putem Instagrama, ali nama se čini da bi ovaj momak radije da se s njim igra pre nego što ga pojede...

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on Feb 26, 2017 at 5:24pm PST

Marija je nedavno u intervjuu koji je dala za naš magazin, objasnila ko joj je uzor u majčinstvu i od koga je pokupila male "trikove" koji mamama olakšavaju život i čine ga još srećnijim.

- Od kada je Marko Leo došao na svet, sve se promenilo, u najlepšem mogućem smislu. Veza mog supruga i mene dobila je još jedno značenje i vrednost. Moji prioriteti su se promenili, ali nisam zapostavila nijedan segment života. Imam više energije i inspiracije za sve što me očekuje. Tiho se radujem i uživam u životu. - rekla je Marija ekskluzivno za naš magazin.

Imate li pomoć bebisiterke?
- Naravno da imam pomoć u odgajanju Marka. Svaka mama treba pomoć svoje mame, drugarice, tetke, dadilje. Mislim da je vrlo bitno da sve obaveze i odgovornost ne bude samo na mami. I ona bi trebalo da bude naspavana i srećna i da provodi kvalitetno vreme sa bebom. Uz srećnu i zadovoljnu majku raste srećno i zadovoljno dete.

Pozdrav iz Skadarlije: Marija Karan dovela sina u rodni grad?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/instagram
Tagovi: marija karan

Pročitajte još

Najnovije vesti