Andreja Pejić je u vezi sa Kejtlin Džener?

Andreja Pejić je u vezi sa Kejtlin Džener?

01/03/2017

0

Andreja Pejić je bila jedna od zvanica na tradicionalnoj žurci koju Elton Džon organizuje nako svake dodele Oskara, a čitavo veče društvo joj je pravila Kejtlin Džener.

I sve to ne bi bilo toliko neobično da britanski tabloid "Daily Mail", pozivajući se na američki "US Weekly", nije objavio da su ove dve transrodne osobe bile vrlo intimne tokom čitave večeri, što je bilo i više nego dovoljno za zaključak da su njih dve "više od prijateljica", odnosno da su Andreja i Kejtlin u vezi.

Andreja Pejić voli da šokira: Prodajem neke farmerke, da platim stanarinu!

- Kejtlin je diskretno uzela Andreju za ruku. Pričale su sa ostalim zvanicama dok su odlazile prema baru. Kejtlin joj je zatim stavila ruku na leđa - rekao je neimenovani izvor za "Us Weekly".

Izvor je potvrdio i da su njih dve ćaskale sa Šeron Stoun.

Drugi insajderi sa zabave potvrdili su da su Kejtlin i Andreja, nakon što su skoro petosatne sedeljke napustile zajedno žurku koju je organizovao Elton Džon, i da su zatim svratile na žurku magazina "Vanity Fair".

Andreja Pejić je seksepilna “žena mačka”

Andreja je iskoristila priliku i fotografisala se sa Džesikom Albom.

A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on Feb 27, 2017 at 4:00pm PST

Kejtlin i Andreja su se upoznale u novembru 2015. godine na dodeli nagrada "Women of the Year" koju organizuje magazin "Glamour".

- Konačno sam imala zadovoljstvo da upoznam tu neverovatnu ženu - napisala je tom prilikom na Instagarmu Andreja o Kejtlin.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b./Bojan Guliver/Getty Images