Branka Katić: Ne postoji čarobna formula za uspešan brak, treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš

Branka Katić: Ne postoji čarobna formula za uspešan brak, treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš

Autor: | 03/03/2017

0

Branka Katić već 16 godina je u srećnom braku sa engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima sinove Luisa i Džoa.

Ona je otkrila da ju je Džulijan osvojio jedne majske večeri, i to samo jednim pogledom.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle par meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila - ispričala je ona za magazin "Story" i dodala:

Branka Katić o životu u Americi: Ponekad sam se osećala kao na kraju sveta

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Zajedno smo već 16 godina. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

Branka je otkrila i kako joj je majčinstvo promenilo život, te koliko uživa u odrastanju svojih sinova.

- Iako u dubini svog bića znam kako nikad ne bih bila potpuno ispunjena da sam samo mama, Luis i Džo nešto su najvažnije što mi se dogodilo. To je jedan od prelomnih trenutaka mog života i tada sam spoznala šta znači nesebičnost. Uz sve poteškoće koje rutina majčinstva nosi sa sobom, mogu reći da sam veoma uživala u njihovom odrastanju. Proveli smo više od osam i po godina u Los Anđelesu koji baš i nije grad moje duše, ali volim ga upravo zbog njihovog odrastanja i uspomena na njih kao male dečake - rekla je Branka, te otkrila koliko su njeni sinovi različiti.

Snovi na jezeru: Slaven Došlo u zagrljaju Branke Katić (foto)

- Luis je frajer totalni, tačno zna šta želi i ponekad nas s prezirom gleda ako nismo obučeni po njegovoj meri jer on, naravno, već sad ima svoj autentičan stil jednostavnosti. On je nekako potpuno svoj dok je Džo narodni čovek, emotivac i hiperkativac. Zanimljivo mi je to da sam primetila na školskim priredbama kako su i jedan i drugi neverovatno talentovani za glumu. A uopšte nisu opterećeni tim svetom u kom smo njihov tata i ja. Nikad neću zaboraviti jednu divnu scenu dok smo živeli u Los Anđelesu. Šetali smo po sajmu antikviteta, bio je predivan dan, a oni su još bili mali. Na jednom izloženom starinskom televizoru išao je film `Crna mačka, beli mačor` i scena u kojoj sam ja. Oni su bili iznenađeni do besvesti. Gledali su u tu kutiju pa u mene i smejali se. Želim im da uvek budu svoji i srećni.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP guliver/gettyimages
Tagovi: branka katic