Tajna poseta Beogradu Ane i Bastijana Švajnštajgera

Tajna poseta Beogradu Ane i Bastijana Švajnštajgera

Autor: | 06/03/2017

0

Ana i Bastijan Švajnštajger stigli su u Beograd u subotu oko pola četiri.

Po njih je na aerodrom došao Anin rođeni brat Miloš i umesto u stan, njih troje su se uputili ka nepoznatoj lokaciji.

Očigledno nisu bili umorni od leta i nisu čekali ni trenutak da počnu da uživaju u svim lepotama koje Beograd nudi.

Ana Ivanović i Bastijan hteli da “ukradu” psa u Mančesteru!

- Švajnštajger zaista voli Srbiju i on i Ana koriste svaki slobodan trenutak da posete njenu porodicu i Beograd. Kada god dođu, posećuju omiljene Anine lokale i uživaju u srpskoj hrani - kaže za "Blic" izvor blizak paru.

Ana, Bastijan i njen brat iskoristili su subotnji lep dan i nisu ušli u kuću sve do 22 časa, kada su u pratnji Anine kume, plivačice Miroslave Najdanovski, stigli u Anin stan na Novom Beogradu gde su se pripremali za lud provod.

Društvo je te noći obišlo Skadarliju, a Bastijan se slikao i sa obožavateljkama koje su fotografije podelile na društvenim mrežama.

- Ana se nije bunila zbog devojaka koje su prilazile njihovom stolu da se fotografišu - kaže izvor.

Ona je, sa druge strane, đuskala sa kumom Miroslavom i po fotografijama koje je podelila na društvene mreže videlo se da su se baš dobro zabavljale.

Iako su se dobro provodili, bračni par je u nedelju ujutru ustao veoma rano i ponovo su šetali po gradu sve do 10 časova kada su prvo parkirali auto u garaži zgrade u kojoj Ana živi, a potom seli u restoran blizu Aninog stana.

U restoranu su bili potpuno opušteni i gotovo neprimenti, ćaskali su i zezali se, uživajući u zajedničkim romantičnim trenucima, a potom su se vratili u stan.

A u nedelju po podne, Ana i Švajni su napustili Beograd, ali ni na Aerodromu Nikola Tesla nisu mogli da ostanu neprimećeni.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 14, 2017 at 12:10pm PST

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP guliver/gettyimages/instagram/printscreen

Najnovije vesti