Anja Stojković o roditeljstvu: Dobro je osetiti veliku odgovornost dok si mlad

Anja Stojković o roditeljstvu: Dobro je osetiti veliku odgovornost dok si mlad

Autor: | 06/03/2017

0

Anja Stojković se prodila u septembru prošle godine, a ona i njen verenik, automobilista Hugo Valente dobili ćerku Indiju Rouz, a mlada mama svedoči o tome kako se snašla u prvih šest meseci.

- Moja majka i sestra su mi najviše pomagale od samog početka trudnoće, ali i posle rođenja Indije. Hugova i moja cela porodica bile su uz mene sve vreme u Americi dok je trajao porođaj. Svi su bili uzbuđeni jer im je Indija prvo unuče - priča Anja koja je postala mama sa 24 godine.

Kome Anja Stojković toliko veruje da bi mu poverila bebu u sred gužve na Brodveju?

- Iz mog ugla postati mlad roditelj je velika prednost i ne vidim da je to mnogo promenilo moj stil života. Nisam veliki ljubitelj noćnih izlazaka, pa mi obaveze koje imam oko bebe ne padaju teško. Mislim da je dobro da mlad osetiš veliku odgovornost. Mene je mama rodila u istim godinama kada sam ja dobila ćerku, i nadam se da ću i sa Indijom Rouz imati isti odnos kao što imam sa svojom mamom - kaže ona, a piše "Blic žena".

Anja priznaje da nije u početku bila toliko vešta sa bebom, ali da je sve brzo naučila.

- Sve je posle došlo prirodno. Mnogo sam verovala u majčinski instinkt, što se u mom slučaju pokazalo ispravnim. Postati majka je nešto najlepše što jednoj ženi može da se desi i meni je to donelo najveću sreću u životu.

Anji je porodica u svemu velika podrška,  a u svemu njen tata, čuveni fudbaler Dragan Stojković Piksi, kao trostruki otac ima centalno mesto.

- Bio je presrećan kada je saznao da će postati deda. Savete koje je davao meni i Hugu mnogo su nam značili, jer je i on postao roditelj u našim godinama. Uspeo je da uskladi svoju bogatu profesionalnu karijeru sa roditeljskim obavezama. Najvažniji savet koji sam dobila od njega je da budem smirena, tolerantna i puna ljubavi za svoju novu porodicu - otkriva Anja.

Šta su ti geni: Presrećna i savršena Anja Stojković u večerenjem porodičnom izlasku

Ljubav sa Hugoom Valentom je, kaže, jedna divna priča.

- Sada kada smo Hugo i ja ostali sami, on mi dosta pomaže pomaže i divan je otac. Nije mu teško da se noću probudi i da napravi mleko Indiji dok je ja presvlačim. Sve oko naše ćerke radimo zajedno i uživamo u tim slatkim obavezama - kaže ona.

To što su zbog profesionalnih obaveza često razdvojeni njoj ne smeta.

- Mislim da je ponekad razdvojenost i dobra za vezu i skladan brak - poručuje Anja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: Anja Stojković