Janko Tipsarević: Danas vodim Biljanu na jednu romantičnu večeru

Janko Tipsarević: Danas vodim Biljanu na jednu romantičnu večeru

Autor: | 08/03/2017

0
Foto: Andreja Damnjanović

Iako je u porodici Tipsarević svaki zajednički trenutak pravi praznik i ne mora da postoji neki specijalan razlog da bi supružnici iznenadili jedno drugo poklonom, Janko Tipsarević će ipak ispoštovati tradiciju i za ovaj Osmi mart će svoju suprugu Biljanu izvesti na romantičnu večeru.

- Verujte, toliko smo oboje zauzeti, da ne verujem da se i ona setila Osmog marta. Ali evo, danas ću da organizujem odlazak na jednu romantičnu večeru - kaže Janko Tipsarević za “Blic” i dodaje da je i njegova supruga dizajnerka Biljana Tisarević veoma zauzeta ovih dana, ali da svakako uživaju dok su zajedno.

Janko Tipsarević: Biljana i ja ćemo sigurno imati još dece, ali još nije pravi trenutak za to

- Biljana radi po ceo dan, ćerkica je super. Trčim kući da budem s njima.

A kada je reč o nekom egzotičnom putovanju, odakle se Biljana i Janko uvek jave fotografijama, Janko kaže:

- Za Biljanu i Janka postoje samo putovanja zbog turnira. Radi odmora putujemo samo jednom godišnje, nedelju dana kada je pauza - kaže Janko. A ovih dana očekuju ga novi turniri.

- Idem u Kinu na dva turnira već desetog marta, pa nazad, pa možda Dejvis kup... A onda ćemo videti - kaže Tipsarević, koji se pre deset meseci vratio na teren posle više operacija i problema s nogom.

Janko Tipsarević: Plašio sam se da će me supruga Biljana ostaviti!

- Sve je OK sada. Igram deset meseci i ništa me ne boli. Gubim zato što su protivnici bolji od mene, a ne zato što nešto boli - kaže Janko i dodaje:

- Nadam se da će se i to promeniti. Malo da me pogleda i sreća u žrebu... Vratio sam se u top sto za manje od godinu dana i nadam se da ću se uskoro još popeti na listi.

Biljana i Janko Tipsarević: Ćerka nas je spasla u najtežim trenucima

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović/Mirko Tabašević/hello/arhiva

Pročitajte još