Čeka da nešto eksplodira u njoj: Katarina Živković još ne misli na udaju

Čeka da nešto eksplodira u njoj: Katarina Živković još ne misli na udaju

Autor: | 09/03/2017

0

Iako se neko vreme potpuno povukla iz medija, jer ne želi preveliku medijsku pažnju, pevačica Katarina Živković ipak je otkrila svoje planove.

- Povukla sam se iz medija. Smučila sam se bogu i narodu. Ma, samoj sebi sam se smučila. Dođe mi da pocepam sve novine u kojima vidim svoju fotografiju. Verujte da više ne mogu sebe da gledam. Ako ne moram da se pojavljujem u medijima, onda i ne treba da me ima. Neka me se publika zaželi, pa onda. Lepo mi je ovako - kaže ona.

Na pitanje da li planira da se uda, Katarina je iskreno odgovorila.

Katarina Živković: Žene s juga su vatrene i temperamentne

- Za sada ne. Čekam da nešto eksplodira u meni. Kad sam zaljubljena, pucam od neke energije, sve mi je lepo, a sada ne mogu baš da kažem da sam emotivno ispunjena -rekla je Katarina, a piše "Kurir".

Dok se u potpunosti predala svojoj karijeri, Katarina Živković je otkrila da joj majčinski instinkt još nije proradio i da ne žali za tim što nije mlada mama.

- Nije mi žao. Osećam se kao da imam 17 godina. Meni i ne radi taj majčinski instikt. Nekad mi proradi, ali me kratko drži. Sve zavisi kakvog sam raspoloženja. Ako sam zaljubljena, onda tom muškarcu želim da podarim dete, a ako nisam, onda i ne razmišljam o tome.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images