Predstavljena monografija o Draganu Nikoliću: Gagu nikada nećemo zaboraviti

Predstavljena monografija o Draganu Nikoliću: Gagu nikada nećemo zaboraviti

Autor: | 10/03/2017

0

Dragan Nikolić je još jednom, godinu dana nakon smrti, u "Ateleju 212" okupio ponovo svoje kolege, prijatelje i obožavaoce. Uz muziku iz serija i filmova u kojima je glumio, o Gagi Nikoliću, izuzetnom glumcu i velikom čoveku, povodom objavljivanja monografije "Gospodin mangup", govorile su njegove kolege.

- Sasvim sigurno da je Dragan bio jedan od najvoljenijih glumaca za koje ja znam. Nije čudo, prosto je bio takva priroda, takav glumac, takav kolega. Ja zapravo u životu nisam imala boljeg partnera na sceni od Dragana - rekla je Vesna Čipčić.

Milena Dravić: Lepo je što su se setili da me nagrade za moj rad samo nema Gage da sa mnom radost podeli

Njegovo ime, složili su se svi, neće biti zaboravljeno.

- Hvala bogu, iza njega je ostalo toliko serija i toliko filmova, toliko lepih stvari, da nema šanse da se to zaboravi, a da zaboravimo samog Gagu, to je bogami jako teško - rekla je Ljiljana Lašić.

Ona se prisetila i prvog trenutka kada je na fakultetu ugledala "lepog Gagu" kako je on sam sebe umeo da zove.

- On je bio jedan toliko mršav mladić kome su spadale farmerke, koji je bio sav nešto smotan, da bi pred našim očima i očima javnosti Dragan Nikolić izrastao u najlepšeg i najšarmantnijeg gospodina ovoga grada - rekla je ona za emisiju "Ekskluziv".

Milena Dravić: Mnogo mi je teško bez Dragana!

Monografija "Gospodin mangup" je nastala u saradnji sa Milenom Dravić i predstavlja omaž liku i delu Dragana Nikolića.

- Gaga je sastavni deo ovog grada. Njega više nema, ali će on uvek biti deo ovog grada. On je jedna od definicija ovog grada - rekla je Katarina Žutić.

Gordan Kičić ne krije da je uživao odrastajući uz ovog velikog umetnika od koga je tokom godina mnogo naučio.

- On je odmalena bio u mom životu, vidokrugu, druženjima, a onada kada sam shvatio da je to taj čovek sa televizije koji je toliko toga uradio, nekako mi je bilo baš drago što sam ga poznavao - rekao je naš popularni glumac.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!
Tagovi: dragan nikolić