Iva Štrljić ima recept za razočaranje: Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko si u stanju da izdržiš samoću

Iva Štrljić ima recept za razočaranje: Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko si u stanju da izdržiš samoću

Autor: | 10/03/2017

0

Verovatno da nema dana da nas bar nešto ne uznemiri ili iznervira, i takve situacije posebno mogu da budu stresne ukoliko ne postoji dobar mehanizam koji bi nam pomogao da problem rešimo mirno, bez previše uzburkanih emocija.

Iva Štrljić otkrila “tajnu”: Još jedan brak, opet sam se udala! (foto)

Glumica Iva Štrljić spada među one ljude koji imaju oproban recept za prevazilaženje takvih situacija a rešenje je, to uopšte ne bi trebalo da čudi, pronašla u umetnosti tačnije u poeziji.

- Uvek u trenucima kada mi je teško, kada se oko nečega iznerviram ili se osećam razočarano i iznevereno, setim se ove divne, lekovite pesme i odmah mi bude lakše: "Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko si u stanju da izdržiš samoću. Džinovske zvezde samuju na ivicama svemira sabijajući se u galaksije. Seme sekvoje bira čistine sa mnogo sunca, uragana i vazduha. Seme paprati zavlači se u prašume. Orao nikada nije imao potrebu da se upozna sa nekim drugim orlom. Mravi su izmislili narode. Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko si u stanju da prebrodiš trenutak jer trenutak je teži, strašniji i duži i od vremena i od večnosti" - napisala je Iva uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Budite vitki kao Iva štrljić: Zategnite mišiće uz “kaldrma fitnes”!

Објава коју дели Iva Strljic (@iva_strljic) дана 9. Мар 2017. у 11:33 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: iva štrljić