"Ljubino odsutstvo od kuće ju je dovodilo do ludila": Nataša Bekvalac pred razvodom?

"Ljubino odsutstvo od kuće ju je dovodilo do ludila": Nataša Bekvalac pred razvodom?

Autor: | 11/03/2017

0

Posle dve godine braka pevačica Nataša Bekvalac i njen suprug, bivši rukometaš Ljuba Jovanović, navodno su odlučili su da okončaju svoj brak.

Kako tvrdi neimenovani izvor blizak pevačici, a piše sajt pink.rs, Nataša je sa ćerkom Hanom otišla iz Srbije, a njen suprug Ljuba Jovanović uzeo je kofere i smestio se u hotel.

Nataša Bekvalac: Moj Ljuba je moj kritičar, on me čini stabilnom i mirnom

- U njihovom braku već neko vreme stvari ne funkcionišu kako treba, pa je Ljuba napustio porodični dom i prešao u hotel, dok je Nataša sa ćerkom otišla iz zemlje - otkrio je izvor za portal pink.rs.

 

- Nataša je navikla na pažnju, a u poslednje vreme je nije imala, a Ljubino odsutstvo od kuće ju je dovodilo do ludila. Na kraju je shvatila da je jedino rešenje da više ne žive zajedno, ma koliko to bilo teško oboma - ispričao je izvor koji je insistirao na anonimnosti.

Nataša Bekvalac: Dete treba da dođe na svet iz ljubavi

Nataša i Ljuba su se venčali 11. februara 2015. godine. Venčanje je održano u strogoj tajnosti, nisu mu prisustvovali čak ni roditelji ni bliski prijatleji mladenaca, već samo kumovi. Nataša je čak uspela da nedeljama drži u tajnosti činjenicu da se po drugi put udala, a brak s proslavljenim rukometašom usledio je nakon nekoliko meseci zabavljanja

Pre toga Nataša i Ljuba su imali kratku romansu 2012. godine, ali su im se putevi razišli, jer Nataša, kako je nedavno objasnila, "tada nije bila za ozbiljnu vezu". Međutim, u nedavnom intervjuu za emisiji "Iz profila", Nataša je otkrila da je nakon prvog raskida ostala s Ljubom u kontaktu i prijateljskim odnosima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Andreja Damnjanović, Ivan Vučićević

Pročitajte još

Najnovije vesti