Jelisaveta Orašanin o Vuku Kostiću: Rastali smo se bez ružnih reči posle sedam godina divne veze

Jelisaveta Orašanin o Vuku Kostiću: Rastali smo se bez ružnih reči posle sedam godina divne veze

Autor: | 13/03/2017

0

Veza između poznate glumice Jelisavete Orašanin i kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića izazvala je prošle nedelje veliku pažnju medija. Novi par na javnoj sceni razotkriven je kada su zajedno viđeni na aerodromu prilikom povratka iz Moskve, gde uspešni sportista od 2011. godine igra za klub „CSKA“.

Na fotografijama je zabeležen trenutak kada izlaze iz zgrade aerodroma i ulaze u taksi, gde se jasno moglo videti da je njihov odnos mnogo više od prijateljstva. Kako su oboje poznati po tome da ne vole da pričaju o privatnosti, ni ovog puta nisu odustali od tog principa, te je jedina izjava koju smo uspeli da dobijemo od Jelisavete o novoj vezi glasila:

- Sve mi je suviše sveže da bih davala bilo kakve komentare.

S druge strane, u medijima se moglo saznati da su glumica i košarkaš počeli da se zabavljaju početkom godine i da uživaju u trenucima koje provode zajedno. Jelisaveta je navodno već nekoliko puta bila u Moskvi kako bi posetila novog partnera, ali su to znali samo ljudi iz njenog najbližeg okruženja.


Kako je glumica prošle godine obnovila vezu sa devet godina starijim kolegom Vukom Kostićem, mnogi su bili zbunjeni zbog njene nove ljubavi. Međutim, ona je objasnila da su ona i Vuk još pre nekoliko meseci definitivno stavili tačku na njihov odnos.

- Vuk i ja smo se kulturno, bez skandala, razišli ovog leta, posle sedam godina divne i skladne veze. Rastali smo se dostojanstveno i bez ružnih reči. O tome nismo imali potrebu da obaveštavamo javnost, a svako ima pravo da nastavi svoj život svojim tokom. Nas dvoje i dalje...

Šta je još ispričala Jelisaveta, kao još mnogo zanimljivih i ekskluzivnih priča i intervjua, možete pročitati samo u najnovijem broju magazina Hello! koji je od 13. marta u prodaji!

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Mirko Tabašević