Ekskluzivno Jelena Karleuša: Iz inata i očaja probijam granice Srbije

Ekskluzivno Jelena Karleuša: Iz inata i očaja probijam granice Srbije

Autor: | 13/03/2017

0

Za sebe kaže da je kolateralna žrtva ovdašnjeg sistema življenja, mentaliteta i prokletstva, ali je to nimalo ne usporava u večnoj borbi za njena uverenja i stavove, od kojih ne odustaje čak ni po cenu života. Ipak, intrigantna pop zvezda ima više nego dovoljno razloga za zadovoljstvo, naročito posle spektakularnih nastupa u Americi, gde je oduševila i publiku, i medije, kao i neke slavne dame.

Jelena Karleuša već duže vreme živi na relaciji između Beograda i Istanbula, a paparaci su joj neprestano za petama i u turskoj metropoli. Kao da i oni u stvarnost pretvaraju njen san da jednog dana postane zvezda svetskih razmera. Pored želja i planova za budućnost, kontroverzna JK ekskluzivno za magazin "Hello!" pozira u srcu Njujorka i otkriva i kako se bori protiv bračne rutine, kao i zbog čega je Duško Tošić čovek njenog života.

Kakve utiske nosite sa američke turneje?

- Veoma sam zadovoljna. Koncerti su bili sold out nedelju dana pre mog dolaska. U svakom od četiri grada, Detroitu, Čikagu, Sent Luisu i Njujorku, dočekala me je frenetična publika, a zanimljivo je što je veliki broj Amerikanaca došao da me sluša i gleda. Kad to kažem, mislim na ljude koji nisu poreklom sa ovih prostora. Izgleda da sam posebno interesantna Afroamerikancima, koji su masovno kupovali karte. Potrudila sam se da koncerti u svakom smislu pucaju od spektakularnosti.

Šta vam znači komentar koji vam je Naomi Kempbel posle koncerta u Čikagu ostavila na Instagramu?

- Kao mala, isecala sam njene slike iz magazina i lepila ih u svesku. Divila sam joj se. Danas, ta žena mi pruža javnu podršku. Zahvalna sam i Kim Kardašijan, koja mi je onim predivnim otvorenim pismom otvorila mnoga vrata, kao i mnogim drugim uticajnim ličnostima iz američkog šou-biza. Ne znam kako vama sve to izgleda, ali meni je i dalje neverovatno. Kao neki san. Veliki broj celebrity ličnosti prati me na društvenim mrežama i sa mnogima imam veoma lepu privatnu komunikaciju. Američke zvezde nisu sujetne. Toliko su bogate i ostvarene, da ne znaju šta je to. Ipak, ono za čim najviše žudim nije svetska slava, ona je manje-više tu, dešava se polako, ali sigurno. Značilo bi mi da me moja zemlja voli i ceni, da se konačno završi moj rat sa domaćim medijima i konstantna borba protiv omalovažavanja svega što radim. Ako govorimo o Americi i daljim planovima, u septembru ponovo odlazim u Njujork, ali ne da pevam. O tom potom.

Znate li šta vas povezuje sa Melanijom Tramp?

- Obe smo poreklom Slovenke. Ona je profitirala udajom, a ja ću, nadam se, sopstvenim kvalitetom.

Da vaš suprug dobije unosan višegodišnji ugovor na drugom kraju sveta, da li biste napustili sve i preselili se u inostranstvo?

- Duško je baš nedavno potpisao novi unosan ugovor sa `Bešiktašom`, koji će trajati do 2020, tako da ćemo o planovima van Turske pričati tek za nekoliko godina. U Istanbulu nam je zaista predivno, moj suprug je ogromna zvezda, a ja uz njega i zbog njega ne silazim sa naslovnih strana.

Ima li trenutaka i situacija kada zažalite što ste se udali za profesionalnog sportistu?

- Koja žena bi zažalila što se udala za mladog, lepog, zgodnog i bogatog sportistu, koji je na sve to dobar čovek i divan suprug i otac?

Pogledajte kako je nastala naslovna strana magazina HELLO!

Објава коју дели Marko Sovilj (@markosovilj) дана 13. Мар 2017. у 10:03 PDT

Ostatak intrigantnog intervjua i ekskluzivne fotografije iz Njujorka pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 19. marta

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Hello!