Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović: Sećanje na dan kada su se tajno venčali (video)

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović: Sećanje na dan kada su se tajno venčali (video)

Autor: | 15/03/2017

0

Pre nešto više od dve godine pop zvezda Nataša Bekvalac udala se drugi put u svom životu i to za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića. Nažalost, njihova bajka kratko je trajala, te su se oni pre samo nekoliko dana razveli, a Ljuba je napustio Natašin stan u kojem su do skoro živeli zajedno sa njenom ćerkom iz prvog braka, Hanom Ikodinović.

Bekvalčeva je ubrzo nakon tajnog venčanja, koje se dogodilo u januaru 2015. godine, gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, gde je premijerno pokazala fotografije sa intimne proslave sklapanja braka u Natašinom stanu.

- Nas dvoje sami. Naša matičarka i kumovi. Moj kum je bio moj najbolji drug Alen Stajić. Družimo se već sedam godina. On je inače producent celog mog albuma. On drži moju karijeru poslednjih godina. S obziorm na to da sam drugaricu već imenovala u kumu, logično je da mi kum bude najbolji drug. Ljubin kum je bio njegov prijatelj Nemanja - ispričala je tada sveže udata pevačica i dodala:

Foto Ivan Vučićević

- Bilo je ležerno. Bilo je duhovito. Bili su svi jako raspoloženi. Alenu samjavila dan pre, kao i Ljuba njegovom drugu. Mislili su isprva da je neka šala. Pitao me šta da kupi, ja sam mu rekla "ma samo dođi". Zato je obučen malo čudnije - otkrila je plavokosa Novosađanka u emisiji "Ami Dži šou".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/helo arhiva