"Tropico bend" obradovao publiku besplatnim koncertom

"Tropico bend" obradovao publiku besplatnim koncertom

Autor: | 16/03/2017

0

Nakon godinu dana od spektakularnog solističkog koncerta u prepunoj beogradskoj Areni, momci iz "Tropico benda" rešili su obraduju i svoju najmlađu publiku.

Ovog puta, reč je o potpuno besplatnom koncertu i to u Domu sindikata:

- S obzirom na to da je naša publika bila i više nego strpljiva, najmanje što su zaslužili jeste da ih obradujemo još jednim koncertom. Kako mnogima nije pošlo za rukom da nabave karte ili dođu i budu deo spektakla u Areni, odlučili smo se na potpuno besplatan koncert, kojim ćemo, nadamo se, najviše obradovati mališane, ali i našu vernu publiku!

Da nisu pogrešili kada su se odlučili na ovakav potez, govori i podatak da je dvorana Doma sindikata bila ispunjena do poslednjeg mesta, te da su osim najmlađe i najvernije publike u sjajnoj muzici uživale i mnoge kolege poznatog benda i još mnogo ličnosti iz javnog života.

Inače, to nije sve čime je ovaj popularni bend obradovao svoje fanove. Naime, pored već pomenutog koncerta, DVD izdanja iz Arene, Tropiko je promovisao i svoju novu pesmu "Ako ti je do mene" koju su ekranizovali na tek završenoj tureniji po Kanadi i Americi. Ako je suditi po reakcijama publike, pregledima na Jutjubu, te horskog pevanja u Domu sindikata, nema sumnje da je pesma već postala hit.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: Tropico bend