Jelena Rozga će ga još više voleti: Stjepan Hauser je postao gladijator (video)

Jelena Rozga će ga još više voleti: Stjepan Hauser je postao gladijator (video)

Autor: | 17/03/2017

0

"2Cellos" su danas objavili novi spot, za pesmu "Now We Are Free" iz filma "Gladijator" i novi album "Score".

Spot je režirao Aleksandar Kerekeš, a ovo je njegova prva saradnja sa slavnim virtuozima. Pošto su želeli su da naprave filmski ugođaj, spot su snimali tri dana.

Jelena Rozga o svom vereniku: Stjepan je moj oslonac, moja ljubav

- Dva dana smo snimali u Crnoj Gori, u predivnoj prirodi na Durmitoru i u blizini Podgorice. Treći dan smo snimali u pulskoj Areni, a za tu priliku smo angažovali i gladijatore – rekao je Stjepan Hauser.

On je napomenuo da mu je ovo možda i najdraža pesma s albuma, a "Gladijator" jedan od najdražih filmova.

"2Cellos" uskoro kreću na turneju na kojoj će promovisati novi album, a čast da otvori novu turneju pripala je baš Beogradu.

Jelena Rozga odgovorila na glasine da je njena veza sa Stjepanom Hauserom marketinški trik

Stjepan Hauser i Luka Šulić ovog puta više istražuju tradicionalni svet zvuka, a u tom istraživanju, kao zvučna pozadina, pridružio im se Londonski simfonijski orkestar, predvođen dirigentom i aranžerom Robinom Smitom. Luka i Stjepan potpisuju produkciju zajedno s Nikom Patrikom.

Uz temu iz "Igre prestola", album sadrži i poznate kompozicije iz gledanih i voljenih filmova, poput "Titanika" ("My Heart Will Go On"), "Hrabrog srca" ("For the Love of a Princess"), "Gospodara Prstenova" ("May It Be") i pomenutog "Gladijatora" (“Now We Are Free”).

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još