Kristina Radenković: Nikada nisam volela da se smejem u prazno i lažno

Kristina Radenković: Nikada nisam volela da se smejem u prazno i lažno

Autor: | 19/03/2017

0

Zbog prirode posla Kristinu Radenković često imamo prilike da vidimo ozbiljnu dok vodi najpopularniji kviz u Srbiji, kviz "Slagalica".

- Trebalo bi više da se smejem. Znam da je to mala primedba. Ali, ako pričamo o emisiji koju vodim, meni je neprijatno da se smejem ako nemam razlog. Ja se uvek smejem ako treba da se smejem. Ako neko nešto prokomentariše ili se desi neka situacija, ja se nasmejem. Nikada nisam volela da se smejem u prazno i lažno, tako da, ako vodim takvu neku emisiju, ako se ljudi nadmeću i ozbiljna je atmosfera, ja zaista ne mogu da se smejem veštački. Tako da sam veoma loša glumica u prirodi i na poslu. Inače, kad glumim - glumim, ali privatno ne volim da glumim kada nešto ne osećam. Ne volim osmehe u prazno - rekla je Kristina za Puls.

Kristina Radenković: Žao mi je što tata nije doživeo da me vidi u “Slagalici”

Kako je još istakla, smatra da je vođenje "Dnevnika" vrh karijere, te da bi volela da se oproba i u toj ulozi.

- Naravno da bih pristala. Ja mislim da je „Dnevnik“ na RTS-u pik karijere. Naravno da bih volela, mada bi mi za to trebalo dosta vremena da radim i kao urednik. To bi bio moj sledeći stepenik u karijeri. Svi se nadamo da ćemo jednog dana biti urednici. Nećemo se valjda slikati ceo život.

Kristina Radenković o majčinstvu: Od onih sam koji nikada nisu bile spremne

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević