Zdravko Čolić i doba nevinosti: Prvi seks sam doživeo sa jednom čobanicom na livadi

Zdravko Čolić i doba nevinosti: Prvi seks sam doživeo sa jednom čobanicom na livadi

Autor: | 19/03/2017

0

Iako je u bivšoj državi bio najveća muzička zvezda, o intimi Zdravka Čolića nije se moglo mnogo toga saznati u tadašnjim medijima.

Čolić je uspeo da svoju privatnost koliko toliko zadrži za sebe. Ipak ni on nije mogao da odoli novinarima željnih senzacije, te je pre izvesnog vremena progovorio o svojim seksualnim iskustvima iz mladosti. Iz te ispovesti saznali smo da je Čola svoje prvo seksualno iskustvo stekao na livadi sa Hercegovkom.

Zdravko Čolić: U karijeri se najviše ponosim publikom i muzikom koja živi

- Prvi seks sam doževio sa jednom čobanicom na livadi. Nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga seksualnost visila u vazduhu. U okolini Mostara postoji mesto Potoci gdje su me više puta "napale" starije devojke - priča Čolić i otkriva da je postojala i devojka koja mu se dopala, ali ljubav između njih se nije desila:

Zdravko Čolić: Više ništa ne znači biti pristojan i drag, onda nisi “in”

Jedna od njih mnogo mi se dopala: To je bilo nešto stvarno divno i nezaboravno, ali nikako nije došlo do kontakta, ne znam zbog čega: da li što sam otišao dva dana ranije, pa nije uspela da me obradi kako valja ili je nešto drugo bilo u pitanju, ali tu se ništa nije desilo. Morao sam da pričekam čobansku varijantu koja je u suštini za mene potpuno normalna i uzbudljiva kao i pastirski rok - završio je svoju intimnu priču Zdravko Čolić, prenosi jedan portal iz BiH.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages/helo arhiva
Tagovi: zdravko čolić