Maja Volk otkriva za "Hello!": Imaćemo tri svadbe, potom se selim u Atinu!

Maja Volk otkriva za "Hello!": Imaćemo tri svadbe, potom se selim u Atinu!

Autor: | 20/03/2017

0

Profesorka “Fakulteta dramskih umetnosti”, dramaturg i zagovornica zdravog načina života Maja Volk živi svoju emotivnu bajku sa izabranikom svog srca Nikosom, a u razgovoru za magazin Hello! Maja nam otkriva da će upriličiti čak tri svadbena veselja, na različitim lokacijama, potpuno drugačije i neobično, baš kao što je i ona sama.

Venčanja će se dogoditi na leto, jer sprega ljubavi i leta je najlepša, posebno kada su kreativci kakvi su Nikos u Maja u pitanju.

- Da bi svi bili zadovoljni i srećni i da ne bismo povlačili sve naše ljude na sve strane, napravićemo tri slavlja. Prvo slavlje biće u Beogradu. Biće to malo druženje, odnosno moj ispraćaj, za mali krug najbližih prijatelja, decu i rodbinu. Velika posna pravoslavna svadba biće u Atini, građansko i crkveno venčanje održaćemo tamo jer Nikos ima veliku familiju - rekla je Maja za "Hello" i dodala da će na slavlju biti njih pedesetak.

- Treći deo slavlja biće organizovan u Škotskoj. Idemo na krajnji sever, na jedno škotsko ostrvo, gde je Nikos pre 20 godina zakopao penkalo u nadi da će se jednog dana vratiti i naći ga. To će biti naš medeni mesec, planiramo da snimimo mentarac o tome. Dogovorili smo se da ćemo svake godine odlaziti na to ostrvo da imo zavete, sami nas dvoje, da iznova ovekovečimo našu ljubav.

A kakvu venčanicu će imati mlada i šta su još isplanirali ona i Nikos, možete pročitati u najnovijem broju magazina Hello koji je u prodaji od 20 marta!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram
Tagovi: maja volk