Aleksandar Šapić: Ne provodim mnogo vremena sa decom, ali trudim se da budem tu kad god mogu

Aleksandar Šapić: Ne provodim mnogo vremena sa decom, ali trudim se da budem tu kad god mogu

Autor: | 22/03/2017

0

 

Prvi čovek Novog Beograda Aleksandar Šapić bio je gost Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" i sa poznatim voditeljem otvoreno je razgovarao o svojoj porodici.

Bivši vaterpolista je u braku sa Milicom sa kojom ima sinove Maksima i Fedora, a njegov najveći izazov, kako je sam kazao, je da bude dobar roditelj i da uspe svoju intimu da drži dalje od javnosti.

Aleksandar Šapić: U proteklih sedam godina sam nešto naučio, nešto malo iza sebe ostavio

- Najodgovornije i najteže je biti roditelj i uspeti u tome. To je veliki izazov. Da li sam uspeo, znaću kada deca odrastu, sve ostalo su sitnice. Mora čovek da zadrži neku intimu za sebe. To je neophodno da opstanete kao porodica i da bi vam deca zdravo i normalno odrastala. Nema razloga da eksponiram ni decu ni suprugu. To što su moji, ne mora da rade nešto što ne vole. Ne bave se javnim poslom i ne treba da se eksponiraju. To je stvar njihove odluke. Ni po pitanju supruge ni po pitanju dece, ja se neću mešati ukoliko oduče da se bave javnim poslom - rekao je Šapić.

Šapić je bio iskren pa je istakao kako često nije kod kuće, ali da se trudi da slobodno vreme posveti deci.

- Bilo bi nefer da kažem da sa decom provodim puno vremena, jer to nije tačno, ali trudim se da budem tu kad god mogu - kazao je on.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti