Prstenje dostojno njenog imidža: Verila se Maja Volk (foto)

Prstenje dostojno njenog imidža: Verila se Maja Volk (foto)

Autor: | 25/03/2017

0

Već smo navikli da kod Maje Volk ništa nije uobičajeno, pa je tako i sa veridbom sa izabranikom njenog srca Nikosom.

Profesorka Fakulteta dramskih umetnosti", dramaturg i zagovornica zdravog načina života otkrila je danas na svom Instagram profilu da se verila.

Ko treba da načini prvi korak u vezi? Maja Volk smatra da je to na ženama, jer dame biraju

O tome svedoče dve fotografije koje je Maja objavila, a na kojima se vidi neobično vereničko prstenje uz poruku da su ona i Nikos i zvanično vereni.

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Mar 25, 2017 at 1:57am PDT

Maja je nedavno u ekskluzivnom intervjuu za "Hello!" otkrila da će upriličiti čak tri svadbena veselja, na različitim lokacijama, potpuno drugačije i neobično.

Maja Volk u zagrljaju svog Grka: Na sedmom nebu sam!

Venčanja će se dogoditi na leto, jer sprega ljubavi i leta je najlepša, posebno kada su kreativci kakvi su Nikos u Maja u pitanju.

A post shared by Maja Volk (@majazmaja59) on Mar 25, 2017 at 2:04am PDT

- Da bi svi bili zadovoljni i srećni i da ne bismo povlačili sve naše ljude na sve strane, napravićemo tri slavlja. Prvo slavlje biće u Beogradu. Biće to malo druženje, odnosno moj ispraćaj, za mali krug najbližih prijatelja, decu i rodbinu. Velika posna pravoslavna svadba biće u Atini, građansko i crkveno venčanje održaćemo tamo jer Nikos ima veliku familiju. Treći deo slavlja biće organizovan u Škotskoj. Idemo na krajnji sever, na jedno škotsko ostrvo, gde je Nikos pre 20 godina zakopao penkalo u nadi da će se jednog dana vratiti i naći ga. To će biti naš medeni mesec, planiramo da snimimo mentarac o tome. Dogovorili smo se da ćemo svake godine odlaziti na to ostrvo da imo zavete, sami nas dvoje, da iznova ovekovečimo našu ljubav - rekla je Maja Volk za "Hello!".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram
Tagovi: maja volk

Pročitajte još

Najnovije vesti