Porodična idila Sanje Kužet: Moj stariji sin čuva svog mlađeg brata kao malo vode na dlanu

Porodična idila Sanje Kužet: Moj stariji sin čuva svog mlađeg brata kao malo vode na dlanu

Autor: | 25/03/2017

0

Voditeljka Sanja Kužet sredinom februara je po drugi put posatla majka i na svet je donela Strahinju, a ime za malog dečaka je odabrala zajedno sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem.

Sanja iz prethodnog braka ima devetogodišnjeg sina Andriju, a sada je otkrila da mali Strahinja najviše liči upravo na svog oca.

- Strahinja je isti otac, apsolutno. S obzirom da je Andrija skoro više ja nego njegov otac, nekako mi je sad malo čudno da vidim nekog ko nije kao ja, ali jeste kao moj suprug, tako da sve u svemu lep je miks, stvarno sam zadovoljna.

Sanja Kužet želi da se posveti porodici: Sve u svoje vreme, za karijeru ima dosta vremena i prostora

Ona kaže da nije opterećena fizičkim izgledom već se trudi da uživa u prvim danima sa svojim naslednikom.

- Ne treniram još, porodila sam se carskim rezom i trebalo bi da ispoštujem makar tih prvih 40 dana, tako da ću se nakon toga konslutovati sa svojim lekarom, mada mi je on već napomenuo da mogu na neki pilates i da radim vežbice koje su primerene mojoj situaciji, ali ne verujem da sam u treningu da bih mogla da se vratim na svoj stari režim - rekla je Sanja za emisiju "Ekskluziv".

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on Jul 9, 2016 at 12:11pm PDT

Strahinja najveću pažnju dobija od svog starijeg brata Andrije koji svog malog brata čuva kao malo vode na dlanu.

- Nikada nisam svog sina videla u takvom stanju, u prelepom osećanju, i vidim da mu tepa, a pošto dete ne zna šta da mu tepa onda bukvalno "skida" mene. To su moje rečenice od početka do kraja. Tako kada radim nešto po kući čujem zapravo šta ja govorim kada tepam bebi. Mislim da će to biti sve lepše kako vreme bude prolazilo.

Sanja Kužet: Komplimenti su lepi, ali ih ne pamtim

Sanja ne krije da i dalje priželjkuje ćerku.

- Ja sam prvo sebe ubedila, a zatim i okolinu, da nosim devojčicu, pa smo počeli da smišljamo ženska imena, a onda sam u četvrtom mesecu radila prenatalni test i saznala da nosim još jednog sina. Naravno, bio mi je potreban samo jedan dan da prihvatim tu činjenicu i da mi se čitava organizacija okrene u glavi, da smišljam muška imena i da se polako pripremam na to da ću živeti sa tri muškarca u kući - objasnila je ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević
Tagovi: sanja kužet