Jelena Gavrilović: Nikada ne možete biti savršeni, jer savršenstvo ne postoji

Jelena Gavrilović: Nikada ne možete biti savršeni, jer savršenstvo ne postoji

Autor: | 25/03/2017

0

Lepi prolećni dani za neke mogu da budu težak period u godini, pa se često žale na “prolećni umor”. Ali ne i za glumicu Jelenu Gavrlović, koja svako proleće dočeka sa osmehom i elanom. Upravo je sinhronizovala još jedan animirani film, pa je sa kolegama po završnom poslu, tradicionalno, otišla na kafu.

- U “Vuku” spremamo novu predstavu “Ljubav i ostali fetiši” u režiji Predraga Stojmenovića, pa sam vreme pre probe iskoristila da prošetam gradom i pogledam izloge - kaže Gavrilovićeva za Novosti, koju smo gledali u završnici serije “Selo gori, a baba se češlja”.

- Bila mi je velika čast da budem deo te serije, koja je imala neverovatnu gledanost i u kojoj se pojavio veliki broj domaćih glumaca.

Jelena je bila i gost u seriji “Komšije”, a videćemo je krajem godine i u serijalu “Nemanjići: Rađanje kraljevine” na Radio-televiziji Srbije.

- U pripremama sam za još jednu seriju, ali još nije vreme za priču o tome - stidljivo najavljuje lepa glumica, koja je sa dolaskom proleća započela detoksikaciju organizma. Na meniju joj je obilje ceđenih sokova i vitaminskih koktela, kako bi se pripremila za predstojeće leto.

- Formu održavam uz fizičke i mentalne vežbe. Kad počne lepo vreme i svi izmile napolje, moje prevozno sredstvo po gradu je bicikl. - kaže Jelena, koja ne robuje trendovima i najbolje se oseća u ležernoj garderobi.

Jelena Gavrilović: Današnje žene su se malo ulenjile, te ne daju sebi priliku da budu ženstvene

Mada, kao i svaka dama, kad je reč o svečanim događajima, voli da se dotera.

- Nikad nisam slepo pratila modu. Dopadne mi se neki novi detalj, ali nisam rob. “Kežual luk” je ono što mi najviše prija - iskrena je.

- Kao klinka u vreme devedesetih, kad je bilo teško doći do firmiranih patika, moj izbor su bili “ribokovi” modeli, pa sam tom brendu ostala verna i danas.

Njenu vernost prepoznali su čelnici tog brenda u Srbiji, pa je Jelena jedna od učesnica panela na temu izloženosti žena da uvek budu savršene, i na poslu i privatno.

- To je prilika da otvoreno razgovaramo o tome šta želimo i čemu težimo, a šta se od nas danas očekuje. Nije lako biti savršen u vreme brzog načina života i obilja nezdrave hrane koja se nudi svuda - smatra Jelena, poručivši damama da se spas nalazi u balansu unutar nas.

Jelena Gavrilović: Muškarac koji može da me osvoji mora da bude plemenit i to je sve

- Važno je odrediti prioritete. Osluškujte sebe i svoj stomak, kad je reč o hrani, ali i poslu i ljudima koji vas okružuju. Nikada ne možete biti savršeni, jer savršenstvo ne postoji, a težnja ka tome ume da bude naporna. Lepota je u različitosti, a ne uniformisanosti - poručuje glumica u razgovoru za Novosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević