Lena Kovačević: Sa dvoje dece znam šta su mi prioriteti, ali želim i internacionalnu karijeru

Lena Kovačević: Sa dvoje dece znam šta su mi prioriteti, ali želim i internacionalnu karijeru

Autor: | 26/03/2017

0

Lena Kovačević veruje da će njen brak s Veljkom Brčinom trajati zauvek, a to je i naslov njene nove pesme, koju je ćerka Dušana Kovačevića promovisala prekjuče.

Lena je otkrila detalje iz privatnog života, kao i da je najslavniji par kome je pevala Novak i Jelena Đoković.

Singl Lene Kovačević se “vrti” na prestižnoj njujorškoj radio stanici

- Bila mi je velika čast da pevam na njihovoj svadbi. Oni, ali i cela porodica Đoković su toliko topli i dragi ljudi. Pevala sam na Svetom Stefanu dan pred njihovo venčanje, to je bila praktično ceremonija dočeka gostiju, što je bilo posebno lepo. Posle sam čula i od njih da im je to zapravo bio najlepši trenutak. Osećala se stvarno lepa energija te večeri. To ću pamtiti celog života. Bilo je božanstveno, naježila sam se - kaže Lena.

Na pitanje ko je bio najveseliji, odgovara:

- Pa mlada i mladoženja. Šalim se, svi su bili veseli!

Detalji o svadbi bili su strogo čuvana tajna.

- Poštovala sam to, jer razumem tu filozofiju. Kao što znate, ni ja nisam slikala svoje venčanje. To je intiman događaj. Tako da sam taj njihov izbor sasvim razumela i uopšte mi nije bilo teško da ćutim o tome jer ja ćutim i o svojim sopstvenim stvarima - kaže Lena, a piše "Kurir".

Pesmu „Zauvek“ snimiće i na engleskom jeziku.

Lena Kovačević: Bog nam je svima dao kreativnost i duh, kao i slobodu da budemo svoji

- Želja je da se negde malo izađe iz okvira Srbije. Sa dvoje male dece znam koji su mi prioriteti. Realno mislim da mi u Srbiji ne smemo da zaboravimo da imamo velike šanse da se granice nekako otvore. Evo, konkretno pesma "Pick Up", koju sam pisala, bila je premijerno izvedena u Njujorku na radiju koji broji 31 milion slušalaca, a ja sam za to vreme pevala pedesetak kilometara od Beograda na jednom lepom džez festivalu. Svet je postao globalno selo putem interneta. Volela bih da radimo i na srpskom i na engleskom, pa ćemo videti šta će da bude - rekla je Kovačevićeva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević

Pročitajte još