Brak ume da bude divan: Branka Pujić i Dragan Jovanović žive pravu bajku već dve i po decenije

Brak ume da bude divan: Branka Pujić i Dragan Jovanović žive pravu bajku već dve i po decenije

Autor: | 26/03/2017

0

Jedna od najstabilnijih brakova na domaćoj javnoj sceni jeste brak njih dvoje. Ljubav među njima planula je u sekundi i traje dve i po decenije. Branka Pujić i Dragan Jovanović žive pravu bajku.

- Mi smo kao italijanska porodica. Svađamo se, ljubimo, grlimo. Non-stop je akcija. Svi smo temperamentni. Volimo se i to je najvažnije. Suprug i ja se najčešće svađamo oko ćerke, kaže da previše popuštam - tako je o svojoj tročlanoj porodici rekla Branka 2016. za Blic.

Branka Pujić otkrila je da je u svog supruga Dragana Gagija Jovanovića zaljubljena kao prvog dana, ali da joj ljubomora ne popušta, iako, kako kaže, to nije lepo osećanje.

- Bilo mi je teško kada moj suprug (Dragan Jovanović) dobije ulogu u kojoj ima eksplicitne scene sa glumicama. Ništa mi se to nije sviđalo. Ipak, nas dvoje smo toliko zaljubljeni, da smo se u jednom trenutku života dogovorili da ne radimo takve stvari. Ja sam jako ljubomorna. Nema veze da li je mlađa ili starija glumica, lascivnih scena nema!

Branka Pujić: Ljubomorna sam, pa zato Dragan odbija lascivne uloge

A ljubav Branke i Dragana počela je još za vreme studentskih dana, kada su njih dvoje pohađali Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Branka je bila prelepa studentkinja.

- Istina je, prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je - ispričao je Dragan prošle godine za "Gloriju". 

Branka priznaje da je njen suprug izuzetno svojeglav i da joj to ponekad zasmeta.

- Gagi jeste često u pravu i donosi dobre odluke, ali u startu nikad ne želi da uradi kako sam ja predložila. Tek kasnije, na neki način, usvoji moj predlog.

Branka Pujić i Gagi Jovanović otkrivaju supružničke mane

Glumac, međutim, misli drugačije.

- Branka, nevesta Draganova, ima strpljenja i uporna je u onome što želi. Ja trčim na 100 metara, a ona je maratonac. Primer je ugaona garnitura, zbog koje sam poludeo jer me zamara da se bavim time i da je tražim danima. Ja sam nestrpljiv, a Branka bi mogla da čeka koliko god treba samo da bude kako je ona zamislila. Eto, uspela je da izgura da kupimo ovu garnituru, a bio sam siguran da nema šanse. Uvek kažemo šta mislimo, uveren sam da je to najbolji način da odnos među ljudima bude dobar. Ponekad se ponašamo kao deca, ali s obzirom na to da se igramo ceo život, imamo pravo da budemo takvi.

Branka Pujić: Uvek imam potrebu da me muškarac zaštiti

Branka je glumu diplomirala 1991, a Dragan je do diplome došao godinu dana ranije. Venčali su se 1991, a 1992. dobili su ćerku Anđelu koja je poput njih odabrala glumu za profesiju.

- Pre nekih šest meseči počela sam da živim sama i to mi baš prija. Dragan, Branka i ja ne viđamo se tako često i mislim da nam je odnos mnogo kvalitetniji. Imamo više tema za razgovor, ne bavimo se više sitnicama, nego to zajedničko vreme zaista provodimo zajedno. Prvi put se osećam nekako ravnopravno, prevazišli smo taj neki odnos kada deca kritikuju svoje roditelje. Shvatiš da su i oni ljudska bića, da greše i da to nije ništa strašno. Imala sam super detinjstvo i život sa njima, njih dvoje su superinteligentni, zanimljivi ljudi, a normalno je da imaju i mane. Sada sam u fazi kada uživam u tome, što sam najzad shvatila i što ih razumem. - rekla je Anđela za Hello.

Ćerka Branke Pujić i Dragana Jovanovića: Roditelji su mi najveći kritičari

Foto Boško Karanović

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. janko petković/boško karanović

Najnovije vesti