Nema potpunog opuštanja: Ivana Selakov smatra da ljubomora drži konce u vezi

Nema potpunog opuštanja: Ivana Selakov smatra da ljubomora drži konce u vezi

Autor: | 27/03/2017

0

Ivana Selakov će uskoro proslaviti 10 godina veze sa verenikom Peđom Mirkovićem.

Iako retko govori o emotivnom životu, Ivana priznaje da su ona i Peđa nedavno raskinuli, ali su se, na obostranu radost, pomirili posle mesec dana.

Ivana Selakov na udaru lopova: Na forumima se trguje mojim glasom

- Još malo, pa slavimo jubilej. Za ovih deset godina koliko smo zajedno nismo imali neke velike trzavice, osim jedne krize koja nas je razdvojila. Uglavnom su tu bile normalne svađice i čarke, što je sastavni deo veze kada sa nekim provodiš 24 sata. Imali smo samo jedan raskid od mesec dana. Oboma nam tada nije bilo svejedno. Glumili smo da samo jaki i da nam je super jednom bez drugog, a zapravo nije bilo tako. Rešili smo da se pomirimo i više nam tako nešto nije palo na pamet - priznaje Ivana, a piše alo.rs.

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Mar 25, 2017 at 12:33pm PDT

Kako u spotu za njenu novu pesmu "Ima nešto" devojka špijunira dečka u nameri da otkrije da li je vara, Ivana je otkrila da li su i njoj takve stvari padale na pamet.

A post shared by Ivana Selakov (@selakov) on Mar 23, 2017 at 6:45am PDT

- Ja sam smislila priču za spot da devojka špijunira dečka. Ona naručuje naočari koje snimaju sve u šta on gleda. To mi je dalo ideju da bih i ja mogla nešto tako da uradim. Šalim se, naravno, ali svaka žena ima te faze da misli da je dečko vara. Ne može niko toliko da se opusti u vezi i da bude u fazonu "radi šta hoćeš, idi pij, valjaj se po blatu, varaj". Mora da postoji mala doza ljubomore, koja drži konce u svojm rukama - tvrdi ona.

Ivana Selakov odlučna: Meni je dete bitnije od karijere

Prema njenim rečima, Peđa se ne bi dobro proveo da ga ona uhvati u prevari.

- Bilo bi to pogubno po Peđu, kao u crtaćima kada se oštri mačeta - kroz smeh poručuje Ivana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!
Tagovi: Ivana Selakov