Kraj romanse na samom početku: Teodosić ostavio Jelisavetu Orašanin zbog Vuka?

Kraj romanse na samom početku: Teodosić ostavio Jelisavetu Orašanin zbog Vuka?

29/03/2017

0

Miloš Teodosić raskinuo je s Jelisavetom Orašanin posle samo dva meseca. Košarkaš je nedavno prekinuo svaki kontakt s glumicom, i to zbog njenog bivšeg dečka Vuka Kostića.

Igrač moskovskog CSK sa Orašaninovom je raskinuo putem SMS, otkriva Kurir.

- Vuk je u jednoj emisiji javno priznao da se čuje s Jelisavetom i to je Miloša iznerviralo. Preko poruka ju je napao što mu to nije rekla, već je za njihove tajne razgovore saznao iz medija. Ona mu se pravdala da je za nju veza s Kostićem završena priča, ali to joj nije upalilo kod Teodosića. On smatra da nije u redu da njegova devojka bude u kontaktu s bivšim i zato je odlučio da je najbolje da raskinu - kaže dobro obavešten izvor za pomenuti list.

Ali to nije sve. Košarkaškom asu je zasmetalo i to što su mediji veoma brzo saznali za njihovu vezu.

- Pomislio je da je to Jelisavetino maslo i tada su počele nesuglasice u njihovoj vezi. Međutim, ne bi me iznenadilo i da se pomire. Iako se nisu čuli ni videli već desetak dana, poznavajući Miloša, možda se on odljuti i pruži joj još jednu šansu - završava izvor.

Jelisaveta Orašanin o Vuku Kostiću: Rastali smo se bez ružnih reči posle sedam godina divne veze

Tim povodom pozvali su glumicu, ali ona nije bila raspoložena za razgovor o intimnim stvarima.

- Jao, bože, jako me zamarate potpuno nepotrebnim stvarima. Evo, imam premijeru 7. aprila, ako vas to zanima. Predstava „Hotel 88“. Stvarno ne volim da govorim o svom privatnom životu. Glupo je da se ponavljam, ali mislim da ima toliko tuđih privatnih priča interesantnijih od ove. Uvek možemo da razgovaramo o mom radu i predstavama koje igram - rekla je Jelisaveta, dok Miloš nije odgovarao na pozive.

Vuk Kostić: Jelisaveta i ja smo prijatelji, toliko vremena smo proveli zajedno

- Jelisaveta i ja smo prijatelji na prvom mestu, toliko vremena smo proveli zajedno. Oni su slobodni ljudi, ovo je slobodna zemlja. Malo smara da nekome ne odgovara da je to sve OK, mora neko nekog da vređa, da neko nekome preti zato što je preobična priča da je sve OK. Ima ljudi koji se ne svađaju, ne prete. Mi se normalno čujemo i sve je OK - rekao je nedavno Kostić o bivšoj devojci.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G Antonio Ahel/ATA Images/mirko tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti