Snežana Dakić ume da štedi: Sniženja ispod 20 posto ne priznajem!

Snežana Dakić ume da štedi: Sniženja ispod 20 posto ne priznajem!

Autor: | 30/03/2017

0

Dugogodišnja modna novinarka i autorka kultne emisije "Život u trendu", Snežana Dakić, uvek izgleda fenomenalno sređeno i doterano, te bi mnogi pomislili da na stvarčice, provod, putovanja i razne tretmane daje pravo malo bogatstvo. Ipak, istina je malo drugačija. Jer, Snežana živi život poput većine nas.

Svoju ćerku uči pravim vrednostima, ali i tome šta mogu, a šta ne mogu da priušte u određenom trenutku, bez razmaženosti i povlađivanja.

- Teško je reći da li je neko dete razmaženo ili ne. Zavisi od uslova u kojima žive, nekom je razmaženo dete ono koje traži majicu jednom u tri meseca... Moja ćerka je realna u zahtevima jer je ja tako učim. Objasnim zašto nešto ne možemo da priuštimo i ona to prihvati. Evo pre neki dan sam je pitala da li želi u "Mek". Rekla je: "Ne, nećemo, već smo dovoljno novca potrošile". Naravno da nismo štedele na "meku", otišle smo. Ali eto, tako ona razmišlja. Još joj dozvoljavam da jede brzu hranu, ali sam joj rekla da kada poraste i kada počnu hormoni da rade neće više moći da jede "mek“. I ona je već pripremljena na to - izjavila je Snežana u razgovoru za Blic.

Snežana se trudi da na uobičajenim stvarima, kao štoje kupovina odeće i obuće, ali i struja, uštedi.

- Štedimo na struji, ukoliko je moguće da smanjimo potrošnju, štedimo na izlascima, da se ne troši baš šakom i kapom na skupe provode. Štedim na garderobi. Otkada imam svoju kolekciju neuporedivo manje trošim, a kada kupujem, onda kupujem na sniženjima. Kupujem i pod nekim posebnim uslovima koja mi je moj status koji imam omogućio. Ili imam priliku da klupujem negde i po veleprodajnim cenama. A luksuzniju robu, cipele, tašne, kožne jakne - to isključivo kupujem na sniženjima, i to na onim od 50 odsto. Možda malo manje, ali sniženja ispod 20 posto ne priznajem! - rekla je Dakićeva za Blic.

Snežana je sada zaposlena na Ženskoj TV, a mi smo je sreli gde drugo nego na jednoj modnoj reviji. Posao na televiziji zna da bude težak i iscrpljujuć, a posle svih gradskih dešavanja koje mora da obiđe i punog radnog dana, Snežana, kaže, voli kod kuće da se osami.

- Volim da budem sama i da malo ćutim. Da budem sama sa sobom. Volim filmove, kupujem često DVD-jeve na ulici... U kasne sate volim da pogledam dobar film ili neku seriju. Evo sada gledam jednu od najgledanijih italijanskih serija "Ova naša porodica"... To je nešto što volim: kada sam slobodna ja praznim mozak, ćutim. A što se tiče relaksacije, mnogo vremena provodim sa detetom, pa ne ostane mnogo da blenem i ne mislim ništa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: snežana dakić