Goca Tržan: Rašu stalno nagovaram da objavljuje što više svojih fotografija na Instagramu

Goca Tržan: Rašu stalno nagovaram da objavljuje što više svojih fotografija na Instagramu

Autor: | 31/03/2017

0

Goca Tržan našla se u užem izboru za predstvanika Srbije na Evroviziji, ali su autori pesme insistirali na tome da nas predstavlja Tijana Bogićević. Osim toga, ovih dana se mnogo govorilo o izvajanom telu njenog supruga Raše Novakovića.

- Stalno ga savetujem da se više slika i da više kači fotografije jer je za njegov posao potrebno da stalno bude na Instagramu. Stalno mu govorim: "Slikaj torzo, zgodan si, zašto ne bi to radio?" - kaže Goca za emisiju "Premijera".

Raša Novaković: Svoju ćerku učim da dečaku koji je čupa za kosu ne pridaje značaja ni dve sekunde

Pošto pored sebe ima poželjnog muškarca počele su da pojavljuju medijske spekulacije da zbog ljubomore odlazi kod psihijatra.

- Ne idem ja zbog ljubavi kod psihijatra. Ja kod psihijatra idem već godinama zbog svoje mentalne stabilnosti i zbog toga što želim da naučim nešto o sebi i o drugima. Kod mene je ljubav uvek kako treba jer ja mnogo volim samu sebe, svoga muža i svoje dete  - objasnila je ona.

Goca Tržan upozorava: Drage moje dame, čuvajte se seksualnih predatora

Nedavno su Lena, Raša i Goca bili u Beču, a popularna pevačica kaže da je njena ćerka podjednako uživala i u šopingu i u razgledanju grada.

- Oduševilo me je što nije od one dece kojima je dosadno kada obilaze istorijske i kulturne spomenike, nego je strpljivo šetala, gledala, slušala i uživala, i to je zanima. Veoma je važno da deca budu radoznala.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još