Prinova u porodici Joksimović, Jovana u trećem mesecu trudnoće!

Prinova u porodici Joksimović, Jovana u trećem mesecu trudnoće!

Autor: | 31/03/2017

0

Popularna voditeljka i supruga pop pevača, Jovana Joksimović u trećem je mesecu trudnoće, otkriveno je u emisiji "Eksluzivno" na TV Pinku.

Već nedeljama unazad lepa voditeljka Pink Televizije Jovana Joksimović ne pojavljuje se na TV ekranima, za šta ima dobar razlog. Naime, Jovana je trenutno na trudničkom odsustvu, a poznati par još uvek ne zna da li će Kosta dobiti brata ili sestru.

Inače, prema navodima izvora, Jovana bi i svoje drugo dete na svet trebalo da donese u istoj privatnoj klinici u kojoj je rodila Kostu.

- Baš se obradovala kada je saznala da je u drugom stanju. Iako je ovo tek početak njene trudnoće, već je počela da pravi planove o tome gde će da se porodi, a to će najverovatnije da učini na jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Tamo je carskim rezom rodila Kostu, sve je to platila skoro tri hiljade evra, a budući da je bila prezadovoljna uslugom, tamo će roditi i svoje drugo dete - otkrio je za Pink izvor blizak Joksimovićima.

Foto Nebojša Babić

Jovana je uvek naglašavala koliko joj znači podrška supruga Željka Joksimovića.

- Ja stvarno potenciram da Željko i ja imamo divan odnos. I to ne zato da bih gurala nekom prst u oko, nego zato što je danas retkost imati nekoga ko vam je podrška, nekoga ko neće biti ljubomoran. Počeli su partneri i supružnici da budu ljubomorni jedni na druge. Moj uspeh je što veći njegov uspeh, njegov uspeh je što veći moj uspeh - rekla je Jovana u jednoj emisiji.

Inače, Željko i Jovana su upravo za naš magazin ispričali o svojim željama da Kosta dobije brata ili sestru, naglasivši da se to nikada ne planira:

Željku je najveća inspiracija prilikom stvaranja novih pesama bila njegova supruga, voditeljka Jovana Joksimović, sa kojom ima sina Kostu. Kao što svi veliki umetnici imaju muze, on je pronašao svoju 2008. godine i od tada je njegov život postao drugačiji.

- Jovana je moja nepresušna inspiracija. Moja podrška, ljubav, prijatelj. Sve. Mnogo mi znači njeno mišljenje i uvek se konsultujem sa njom kada nešto iskomponujem jer znam da će njena reakcija i stav o tome biti iskreni i pravi -  kaže poznati pevač i kaže da sa suprugom uživa u svakom trenutku odrastanja njihovog sina.

- Kosta je već veliki dečak. Prohodao je, svaki dan ga nešto drugo zanima, istražuje, gleda, ispituje sve oko sebe. Uživamo sa njim. Uneo je neizmernu radost u naš život. - ispričao je Željko u intervjuu za Hello!

Podsetimo, Jovana i Željko su postali roditelji dečaka Koste 10. aprila 2014. godine, a tada se popularna voditeljka porodila na jednoj privatnoj klinici. Joksimović je radosne vesti podelio s pratiocima na Tviteru.

- Danas u 18:13h nas sin Kosta, udahnuo je zivot punim plućima. Srećan sam što liči na moju ljubav - napisao je Željko na Tviteru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva