Danijela Dimitrovska se odrekla karijere: Duga razdvajanja od sina su jako teška i to više nije za mene

Danijela Dimitrovska se odrekla karijere: Duga razdvajanja od sina su jako teška i to više nije za mene

Autor: | 31/03/2017

0

Danijela Dimitzrovska je jedna od naših najuspešnijih manekenki, oblačila je kreacije kuća "Armani", "Kristijan Lakroa", "Miu Miu", snimila je i reklamu sa svetskim zavodnikom Vensanom Kaselom za kuću "Iv Sen Loran"... Od 2004. se bavi modelingom, a danas je vlasnica modne agencije koja regrutuje devojke za izbor lica "Elit model luk", na kome je i sama pobedila 2004. Udata je za Ognjena Amidžića, voditelja TV Pinka.

A otkako se udala i rodila sinčića Matiju koji sada ima tri i po godine, Danijela je sve manje na modnim pistama. Za "Blic" ova lepa manekenka, otkriva da je shvatila da mora da promeni život.

Danijela i Ognjen Amidžić: U našem braku svako kaže šta ga muči

Da li ćemo te uskoro videti na nekim modnim pistama, kao ranije, da nosiš modele nekih svetskih dizajnera?

- Posle porođaja sam imala samo jedno duže odsustvo od kuće, mesec i po dana sam bila u Americi, i shvatila da su ta velika, duga razdvajanja od deteta, kada Matija nije pored mene tako dugo, jako, jako teška i da to više nije za mene. Morala sam da budem iskrena prema sebi. Shvatila sam da to više nije za mene.

Dakle nema više Njujorka...

- Ne, ne, mi ćemo uskoro da idemo na jedno putovanje, Ognjen, Matija i ja. Ja u Americi imam prijatelje. Ali što se tiče posla - ne. Ili, ne znam je možda bolji odgovor. Zasad, ne. Ali ja inače mnogo putujem, jer i ovaj posao u agenciji zahteva putovanja. Ipak, tako duga odsustva od kuće nemam.

Foto Abdula Jafar

Jasno je da si vezana za porodicu, za sina i supruga. Tvoj Ognjen je veoma aktivan na društvenim mrežama, a nedavno je tamo postavio fotografiju svojih čarapa, i našalio se sa tobom. Nisi mu ostala dužna...

- Ja volim da odgovorim na njegov humor, zanimljiva mi je ta njegova specifična vrsta humora. Vrlo često spontano odgovorim preko društvenih mreža, ne budem ni svesna da će to svi moći da vide.

Danijela Dimitrovska: Nema mi druge, moram da rodim i ćerku

Da li ti sama inače imaš problem sa društvenim mrežama i negativnim komentarima? Da li ti smetaju opaske i komentari koji te ne hvale?

- Meni instagram služi kao lep foto-album. Volim da ga koristim, da zabeležim neke lepe trenutke, da vidim neke lepe vesele mlade ljude. Ja sam pobornik one teze ako nemaš šta lepo i pametno da kažeš, nemoj da govoriš. Na negativne komentare odgovaram osmehom, važno mi je šta moji bližnji i moji prijatelji misle i to mi je dovoljno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva

Pročitajte još