Suzana Mančić otkrila: Umalo da umrem od tableta za mršavljenje

Suzana Mančić otkrila: Umalo da umrem od tableta za mršavljenje

Autor: | 01/04/2017

0

Pevačici, glumici i "loto devojci" Suzani Mančić oduvek je bilo bitno da dobro da izgleda, a to ju je jednom prilikom koštalo zdravlja.

Želela je da smrša i pila je tablete. Međutim, uzela je preveliku dozu i završila u bolnici.

Suzana Mančić bez dlake na jeziku: Žene više morališu nego muškarci

- Uzimala sam obskurne tablete za mršavljenje, u kojima je bilo amfetamina. Znala sam da ga ima, ali mislila sam da je u malim količinama. To je bilo pre 10 godina, i bile su veoma skupe. Obično sam imala samo za jedan mesec. Koštale su 200-300 evra za jedan mesec. A onda se desilo da sam imala neke pare i nastavila sam da pijem i drugi i treći mesec. Pošto sam intenzivno vežbala, videla sam da mi je skakao puls i ja prestanem da pijem to. Sećam se, bio je ponedeljak. U petak ja, umesto da odem na Mikonos sa mojim dragim, završim u bolnici sa pulsom koji nisam mogla da očitam uopšte. Tada sam se zarekla da nikada ništa neću uzimati za mršavljenje. Otada sam postala obazrivija. Strogo pazim šta jedem, pijem i kakve tablete uzimam. Meni su u bolnici samo suze išle i sećam se da sam pomislila: `Zbog gluposti da moja deca ostanu siročići. Treba se čuvati, ko sebe čuva i bog ga čuva` - kaže Suzana za "Alo!".

Danas, priznaje, vrlo pazi šta unosi.

- Brinem o zdravlju što sam starija sve više. Velika je stvar što nikada nisam bila pušač i umereno pijem kvalitetan alkohol. Kad kažem kvalitetan alkohol, mislim na vino i rakijicu. Ne pijem pivo, tačno osetim kada mi kažu da je nešto domaće, a znam da nije. Tako da je dobro i lagano vino moj izbor. Takođe, ne jedem tešku i masnu hranu. Kada sam napunila 40 godina, sve što sam dotad volela, a bila sam strašan gurman, prestala sam da jedem. Ukus mi se promenio sam od sebe. Bog me je opomenuo da pređem na bareno, salate, blage ukuse... Gledam da dovoljno spavam, poslednjih godina obavezno dremnem po podne. Kažu kardiolozi da to čuva srce - ističe Mančićeva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Suzana Mančić

Najnovije vesti